25 iun. 2007

Manual de utilizare pentru aplicatia rolicitatii

 

1.Descriere aplicatie

Rolicitatii.ro este o aplicatie informatica complexa ce gestioneaza si informeaza despre achizitiile publice si licitatiile de vanzare ce sunt in curs de desfasurare pe intreg teritoriul tarii.

Aici gasiti structurat licitatiile pentru Achizitii Publice cumulate din mai multe surse: MONITORUL OFICIAL, COTIDIENE NATIONALE SI LOCALE ( Ziare monitorizate ), SITE-uri INSTITUTII PUBLICE (PRIMARII, CONSILII LOCALE), BANCI, BURSA DE MARFURI etc.

Tot aici gasiti Licitatii de Vanzare ale bunurilor mobile sau imobile scoase la licitatie de catre: EXECUTORI JUDECATORESTI, DIRECTII DE FINANTE, AVAS, ALTE INSTITUTII, SOCIETATI PRIVATE etc.

Depinde de dvs. sa profitati de oportunitatile ce apar zilnic.

2.Cautare anunturi

Cautarea unor licitatii interesante pentru dvs. este la fel de simpla ca o cautare pe Google.

Exista doua variante de cautare a licitatiilor:

2.1 Dupa diverse criterii uzuale

Expresie
     Perioada de timp
     Zona geografica
     Sursa de publicare
     Tip anunt

1. Accesati butonul de CAUTARE din meniul principal, si in functie de interesul dvs. alegeti din submeniu "Cautare Achizitii Publice" sau "Cautare Licitatii de Vanzare".

 

 

2. Introduceti criteriul de cautare dorit, spre exemplu cuvantul cheie "vopsele". Apasati butonul "Cauta"

3. Din lista alegeti spre vizualizare anunturile care considerati ca sunt importante pentru dvs. Puteti ordona anunturile din lista "Rezultatele cautarii" dand click pe elementele capului de tabel.

 

 

2.2 Dupa structura Codului Produselor si Serviciilor asociate Activitatilor (CPSA si CPV):

1. Accesati butonul de CAUTARE din meniul principal, si in functie de interesul dvs. alegeti din submeniu "Cautare Achizitii Publice pe categorii" sau "Cautare Licitatii de Vanzare pe categorii".

 

 

2. Selectati codul produselor sau serviciilor cautate.

2.1. Daca stiti chiar si numai partial codul, introduceti-l in campul destinat cautarii dupa cod sau nume categorie si apasati butonul "Cauta" (din dreapta).

 

 

2.2. Daca nu cunoasteti decat denumirea produsului sau serviciului, cautati codul asociat introducand in campul de cautare denumirea acestuia si dand click pe butonul "Cauta" (din dreapta).

 

 

2.3. La codul dorit se poate ajunge si accesand direct fiecare sectiune din structura clasificarii produselor si serviciilor.

3. Selectati codurile care va intereseaza si dati click pe butonul "Adauga". Daca doriti sa mai selectati si alte coduri, repetati pasii anteriori.

 

 

4. Dupa ce ati adaugat toate codurile dorite, apasati butonul "Cauta". Rezultatul cautarii va fi lista cu anunturile dorite.

 

 

Observatii:

  • Anunturile taiate cu o linie au depasit termenul de depunere a ofertelor. Acestea sunt gratuite.
  • Anunturile de tip "Atribuire contract" sunt gratuite.
  • Un anunt odata vizualizat, ulterior va putea fi vizualizat nelimitat, fara a mai fi contorizat

3.Notificare aparitie anunturi

Pentru a primi notificari zilnice prin e-mail despre licitatiile ce apar in tara sau intr-o zona de interes pentru dvs. nu trebuie decat sa va inregistrati si sa va definiti personal un profil de cautare.

Definirea unui profil personal consta in parcurgerea urmatorilor pasi:

1.Accesati butonul de NOTIFICARE din meniul principal.

 

 

2. In functie de interesul dvs. alegeti "Achizitii Publice"sau "Licitatii de Vanzare"

3. Introduceti numele produsului sau serviciului ce va intereseaza sau direct codul CPSA sau CPV al acestora.

 

 

Pentru exemplificare am introdus cuvantul "vopsele". Apasati butonul "Cauta". Rezultatul cautarii cuvantului "Vopsele" in structura CPSA si CPV este:

 

 

4. Bifati codurile care considerati ca corespund interesului dvs si apoi apasati butonul "Salveaza".

 

Pe baza listei cu codurile CPSA sau CPV astfel salvate, veti fi notificat automat, prin E-mail, la aparitia viitoarelor anunturi ce contin produsele sau serviciile definite.

Daca lista dvs. doriti sa o completati si cu alte produse sau servicii, nu trebuie decat sa refaceti pasii 2, 3, 4.

Aplicatia va trimite automat, zilnic, prin E-mail, informatii despre toate licitatiile ce corespund profilului dvs. Efortul de a cauta licitatii devine zero.

4.Selectare abonament

Pentru a alege un abonament trebuie sa fiti logat si sa accesati optiunea abonamente din meniul principal.

 

Exista diferite tipuri de abonament in functie de necesarul dvs. de informare. Pentru a alege oricare din variantele disponibile dati click pe optiunea "Download contract" si urmati pasii urmatori:

1.       Salvati modelul de contract;

2.       Completati, stampilati si semnati contractul in 2 exemplare;

3.       Efectuati plata abonamentului (in baza contractului);

4.       Transmiteti postal cele 2 exemplare din contract impreuna cu dovada platii la adresa: SC ACL SOFTWARE SRL: Cluj-Napoca, Oficiul Postal 2 , C.P. 9. Pentru a accelera activarea drepturilor de acces in aplicatia Rolicitatii.ro, puteti transmite o copie a contractului si a dovezii efectuarii platii (conform art. 4 contract), la urmatorul numar de fax: 0264-593.899 sau la adresa de e-mail: dan@rolicitatii.ro

Activarea contului dvs. va fi efectuata in maxim 24 de ore de la primirea documentelor postal, fax sau e-mail.

Pentru modificarea tipului de abonament se repeta pasii de mai sus.

Pentru orice probleme aparute in functionare, sugestii de modificare a functionalitatilor site-ului va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: dan@rolicitatii.ro, tel 0745.255.066

 

Niciun comentariu:

 
google analytics