19 nov. 2007

cont pe rolicitatii.ro - AVANTAJE

Dorim sa va aducem la cunostiinta cateva din avantajele aplicatiei Rolicitatii - aplicatie complexa  ce gestioneaza licitatiile publice publicate integral in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), Monitorul Oficial partea VI, Bursa Romana de Marfuri , Publicatii Centrale si Locale, Site-uri Institutii etc.


Dorim sa punctam cateva din uriasele avantaje ale aplicatiei noastre comparativ cu orice altceva similar de pe piata.

 

1. AVANTAJ FINANCIAR NET - externalizarea serviciului de cautare licitatii

 

In cazul aplicatiei noastre, www.rolicitatii.ro,  costul lunar minim este de 20 EURO/ luna (aprox 80 RON/luna). Odata setate domeniile de interes, timpul de cautare a licitatiilor este 0, intrucit sistemul va anunta AUTOMAT aparitia licitatiilor, direct prin E-mail. Practic cele peste 1000 de licitatii ce apar zilnic sunt automat introduse, analizate si expediate catre beneficiari .  Sistemul va anunta asupra licitatiilor din domeniul dvs. de interes indiferent de numarul domeniilor selectate. Acest serviciu unic l-am numit NOTIFICARE AUTOMATA.

  

2. UN SERVICIU UNIC IN ROMANIA 

 

Nici un alt serviciu concurent nu monitorizeaza toate sursele licitatiilor ( spre exemplu CERERILE DE OFERTE din SEAP care sunt in numar de peste 500 zilnic) 

Nici un alt serviciu concurent nu notifica punctual utilizatorii.

Fara a va deranja cu detalii tehnice, va spunem ca gestiunea celor peste 1000 de licitatii ce apar zilnic  este un proces extrem de complex de introducere si analiza a datelor preluate din sursele de publicare a licitatiilor publice

 

3. USURINTA MAXIMA IN UTILIZARE

 

Cautarea licitatiilor nu trebuie facuta zilnic. Odata setate domeniile de interes ( codurile CPV interesante pentru dvs.) veti primi prin E-mail licitatiile ce corespund criteriilor dvs.

Practic tot ce va trebui sa faceti este sa dati click pe linkurile pe care le primiti in casuta dvs. de E-mail. ATAT!!! Nu poate fi mai simplu!

 

 4. POSIBILITATE INVESTITIONALA CERTA 

 

Monitorizăm peste 180 de ziare naţionale si locale, monitorizăm site-urile institutiilor abilitate  şi preluăm informaţiile legate de licitatiile prin care se scot la vanzare terenuri, imobile, utilaje, produse etc astfel aveti posibilitatea de a vedea licitatiile de vanzare organizate  AVAS, Directii de Finante, Executori Judecatoresti , Bănci etc  oferindu-va posibilitatea unor extrem de interesante investitii. Depinde de dvs. sa profitati de oportunitati.

  

Ne-ar onora ca firma dvs. sa ne fie client si de ce nu, sa castigam impreuna.

O singura licitatie pe an castigata utilizand informatiile din www.rolicitatii.ro si costurile de acces in aplicatie le veti considera insignifiante.

 

Aplicatia rolicitaţii nu are costuri initiale. Accesul in textul integral al licitatiilor se face pe baza unui abonament la alegere din cele trei tipuri disponibile pentru aplicatia noastra :

  

● STANDARD - 200 anunturi vizibile lunar. Pretul abonamentului este 20 EURO platit o data pe luna.

● BUSINESS - 350 anunturi vizibile lunar. Pretul abonamentului este 30 EURO platit o data pe luna.

● PREMIUM - 500 anunturi vizibile lunar. Pretul abonamentului este 40 EURO platit o data pe luna.

 

ECHIPA ROLICITATII.RO

E-mail: dan@rolicitatii.ro

Web: www.rolicitatii.ro

Tel./Fax: 0264-593.899

Mobil: 0746-236.782

 
google analytics