26 nov. 2007

de ce rolicitatii ?

1.  Informare

Nici un alt serviciu concurent nu monitorizeaza toate sursele licitatiilor ( spre exemplu CERERILE DE OFERTE din SEAP care sunt in numar de peste 500 zilnic)

Nici un alt serviciu concurent nu notifica punctual utilizatorii.

Fara a va deranja cu detalii tehnice, va spunem ca gestiunea celor peste 1000 de licitatii ce apar zilnic  este un proces extrem de complex de introducere si analiza a datelor preluate din sursele de publicare a licitatiilor publice.

2. Usurinta maxima in utilizarea aplicatiei

Cautarea licitatiilor nu trebuie facuta zilnic. Odata setate domeniile de interes ( codurile CPV interesante pentru dvs.) veti primi prin E-mail licitatiile ce corespund criteriilor dvs. (ptr o exemplificare a setari domeniului/domeniilor de interes gasiti aici...)

Practic tot ce va trebui sa faceti este sa dati click pe linkurile pe care le primiti in casuta dvs. de E-mail. ATAT!!! Nu poate fi mai simplu!

Mai mult decat atat, un anunt odata vizualizat nu trebuie sa il cautati a 2-a oara, tot ce trebuie sa faceti este sa va logat in aplicatie si aici sa mergeti in meniul PROFIL USER ---> Anunturi vizualizate, veti primi o lista cu toate anunturile vizualizate de d-voastra:

rolicitatii

in plus, revizualizarea nuntului nu implica nici un cost suplimentar.

3. Avantaj financiar net!

In cazul aplicatiei noastre, www.rolicitatii.ro,  costul lunar minim este de 20 EURO/ luna (aprox 80 RON/luna). Odata setate domeniile de interes, timpul de cautare a licitatiilor este 0, intrucit sistemul va anunta AUTOMAT aparitia licitatiilor, direct prin E-mail. Practic cele peste 1000 de licitatii ce apar zilnic sunt automat introduse, analizate si expediate catre beneficiari .  Sistemul va anunta asupra licitatiilor din domeniul dvs. de interes indiferent de numarul domeniilor selectate. Acest serviciu unic l-am numit NOTIFICARE AUTOMATA.

4. Inregistrarea in sistem este extrem de prietenoasa

pentru detalii legate de inregistrare faceti clik aici...

 
google analytics