7 iul. 2007

Sistemul electronic de achizitii publice - SEAP


Sistemul electronic de achizitii publice - SEAP este sistemul informatic de utilitate publica, accesibil prin internet la o adresa www.e-licitatie.ro, utilizat in scopul aplicarii prin mijloace electronice a procedurilor de atribuire.

www.e-licitatie.ro este site-ul oficial al Sistemului electronic de achizitii publice SEAP operat de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei IGCTI.

Site-ul www.rolicitatii.ro este proprietatea SC ACL SOFTWARE SRL. Accesul la serviciul ROLICITATII se face pe baza de utilizator si parola. Parola ofera utilizatorului dreptul de a vizualiza textul anunturilor prin intermediul interfetei de utilizare furnizate de ACL SOFTWARE.

www.rolicitatii.ro va ofera acces la sutele de licitatii publice ce se desfasoara zilnic in intreaga tara, aici gasiti structurat licitatiile pentru Achizitii Publice cumulate din mai multe surse: MONITORUL OFICIAL, SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE, COTIDIENE NATIONALE SI LOCALE, SITE-uri INSTITUTII PUBLICE ( PRIMARII, CONSILII LOCALE), BANCI, BURSA DE MARFURI etc.

Tot aici gasiti Licitatii de Vanzare ale bunurilor mobile sau imobile scoase la licitatie de catre: EXECUTORI JUDECATORESTI, DIRECTII DE FINANTE, AVAS, ALTE INSTITUTII, SOCIETATI PRIVATE etc.

Domeniul de aplicare

Dispoziţiile ordonanţei şi a actelor normative date în aplicare sunt obligatorii pentru:

atribuirea contractului de achiziţie publică;

încheierea acordului-cadru;

organizarea concursului de soluţii.

Atenţie!

Contractul finanţat sau subvenţionat în mod direct, în proporţie de mai mult de 50%, de către o autoritate contractantă, se consideră a fi contract de achiziţie publică şi se atribuie potrivit prevederilor ordonanţei. Aceeaşi regulă este valabilă şi în cazul în care respectivul contract este atribuit în numele şi pentru o altă persoană fizică sau juridică. Contractul de finanţare trebuie să conţină, în mod obligatoriu, o clauza privind respectarea ordonanţei pentru atribuirea contractelor de achiziţie publică prevăzute de acesta.

Excepţii de la domeniul de aplicare

Sunt exceptate de la aplicarea prevederilor ordonanţei:

acele contracte de achiziţie publică atribuite de o autoritate din domeniul apărării şi securităţii naţionale dacă prin intermediul acestora s-ar creea circumstanţe care:

- ar conduce la divulgarea unor informaţii contrare intereselor esenţiale de securitate ale ţării; sau

- implică protecţia unor interese esenţiale de securitate ale ţării şi sunt în legătură cu producţia sau comercializarea de arme, muniţii şi material de război.

Notă: Prin hotărâre a Guvernului se vor stabili circumstanţele aplicabile şi procedurile specifice pentru atribuirea acestor contracte de achiziţie publică, astfel încât să nu conducă la alterarea concurenţei pe piaţa produselor care nu sunt destinate unor scopuri specific militare.

acele contracte de achiziţie publică care au fost declarate cu caracter secret de către autoritaţile abilitate în acest sens;

acele contracte de achiziţie publică care necesită impunerea unor măsuri speciale de siguranţă pentru protejarea unor interese naţionale;

acele contracte de achiziţie publică atribuite ca urmare a unui acord internaţional încheiat în conformitate cu prevederile Tratatului cu unul sau mai multe state care nu sunt membre ale Uniunii Europene şi care vizează furnizarea de produse sau execuţia de lucrări, destinate implementării sau exploatării unui proiect în comun de către statele semnatare, şi numai dacă prin acordul respectiv a fost menţionată o procedură specifică pentru atribuirea contractului respectiv;

acele contracte de achiziţie publică atribuite ca urmare unui acord internaţional referitor la staţionarea de trupe, şi numai dacă prin acordul respectiv a fost prevăzută o procedură specifică pentru atribuirea contractului respectiv;

Atenţie! Autoritatea contractantă are obligaţia de a transmite ANRMAP toate informaţiile referitoare la acordurile internaţionale încheiate, în conformitate cu prevederile Tratatului, cu unul sau mai multe state terţe faţă de Uniunea Europeană, care vizează furnizarea de produse sau execuţia de lucrări, destinate implementării sau exploatării unui proiect în comun.

Sunt exceptate de la prevederile ordonanţei:

acele contracte de servicii care au ca obiect cumpărarea sau închirierea, prin orice mijloace financiare, de terenuri, clădiri existente, alte bunuri imobile, sau a drepturilor asupra acestora;

Exemplu: Serviciile agenţiilor imobiliare.

Atenţie! Contractele de servicii financiare, care se încheie, indiferent de forma, în legătură cu contractul de cumpărare sau de închiriere respectiv, se atribuie potrivit prevederilor ordonanţei.

Exemplu: Creditul pentru cumpărarea sau închirierea unui teren, unei clădiri sau oricărui alt bun imobil se achiziţionează potrivit ordonanţei.

acele contracte de servicii care au ca obiect cumpărarea, dezvoltarea, producţia sau coproducţia de programe destinate difuzării, de către instituţii de radiodifuziune şi televiziune;

acele contracte de servicii care au ca obiect prestarea de servicii de arbitraj şi conciliere;

acele contracte de servicii care au ca obiect prestarea de servicii financiare în legătură cu emiterea, cumpărarea, vânzarea sau transferul valorilor mobiliare ori a altor instrumente financiare, în special operaţii ale autorităţii contractante efectuate în scopul atragerii de resurse financiare şi/sau de capital, precum şi la prestarea de servicii specifice unei bănci centrale de către Banca Naţională a României;

Atenţie! Contractele de credit pentru finanţarea unui contract de achiziţie publică se atribuie prin aplicarea procedurii de negociere cu anunţ prealabil de participare.

acele contracte de servicii care au ca obiect angajarea de forţă de muncă, respectiv încheierea de contracte de muncă;

- acele contracte de servicii care au ca obiect prestarea de servicii de cercetare-dezvoltare remunerate în totalitate de către autoritatea contractantă şi ale căror rezultate nu sunt destinate, în mod exclusiv, autorităţii contractante pentru propriul beneficiu.

- acele contracte de servicii atribuite unei alte autorităţi contractante sau unei asocieri de autorităţi contractante, dacă acestea beneficiază de un drept exclusiv pentru prestarea serviciilor respective, în virtutea legii sau a altor acte cu caracter normativ care sunt publicate, în măsura în care acestea sunt compatibile cu prevederile Tratatului.

Alte excepţii specifice de la domeniul de aplicare

- Un subiect de drept căruia o autoritate contractantă, în baza competenţelor sale legale i-a acordat drepturi speciale sau exclusive de a presta un serviciu public are obligaţia de a respecta numai principiul nediscriminării atunci când acesta atribuie contracte de furnizare către terţi.

Atenţie! Autoritatea contractantă are obligaţia de a impune, prin autorizaţia pe care o emite, respectarea principiului nediscriminării de către cel care beneficiază de drepturile speciale sau exclusive, atunci când acesta atribuie contracte de furnizare catre terţi.

Dacă se atribuie un contract de servicii din categoria 2B, atunci obligaţia de a aplica ordonanţa:

- există numai pentru acele contracte a căror valoare este mai mare decât 125.000 euro,

şi

- se limitează numai la prevederile referitoare la caietul de sarcini (art. 35 – 38 din ordonanţă) şi la prevederile referitoare la anunţul de atribuire .

Dacă contractul servicii din categoria 2B cuprinde şi prestarea de servicii din categoria 2A şi a căror valoare estimată este inferioară valorii serviciilor din categoria 2B, atunci obligaţia de a aplica ordonanţa

- există numai pentru acele contracte a căror valoare este mai mare decat 125.000 euro

şi-

se limitează numai la prevederile referitoare la caietul de sarcini (art. 35 – 38 din ordonanţă) şi la prevederile referitoare la anunţul de atribuire

Atenţie! Este interzis autorităţii contractante de a combina, în cadrul aceluiaşi contract, servicii incluse din categoria 2B cât şi din categoria 2A, cu scopul de a beneficia de aplicarea prevederilor art.16 alin. (1) din ordonanţă atunci când atribuie respectivul contract de achiziţie publică.

 

Pentru a putea vinde aveti nevoie de informatii ... ROLICITATII

Licitatii - anunturi noi in categoria Echipament si aparate de radio, televiziune, comunicatii, telecomunicatii si articole conexe(cod:32000000-3)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: furnizare telefoane mobile gsm
Telefoane GSM
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82216&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: 1. televizor color - cod cpv = 4 buc;
2. dvd recorder - cod cpv = 4 buc;
3. camera video digitala - cod cpv = 4 buc;
4. camera foto digitala - cod cpv = 4 buc;
5. videoproiector - cod cpv = 5 buc.
Echipament si aparate de radio, televiziune, comunicatii, telecomunicatii si articole conexe
Monitoare video
Aparate de inregistrare video
Aparate audio si video de inregistrare si redare
Echipament fotografic
Aparate de proiectie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82338&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitia de echipamente video, tv., pentru supraveghere (conf. solicitarilor prevazute in caietul de sarcini.
Sistem video de supraveghere
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82704&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: radiotelefoane
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82427&did=2


Anunturi noi in CLUJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: camera video cu hard disk
Camere video
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82169&did=2


Anunturi noi in COVASNA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona COVASNA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: amenajarea unui laborator fonetic multimedia prolang cu instrumente performante continand urmatoarele: consola profesor,unitate cursant, calculator profesor, software consola,dvd,tv
Echipament multimedia
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82167&did=2


Anunturi noi in DOLJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 5 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie videoproiectoare
Echipament video de redare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82121&did=2


Anunturi noi in HARGHITA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HARGHITA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitionarea unui sistem video de supraveghere.
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82609&did=2


Anunturi noi in MEHEDINTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MEHEDINTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: furnizare 5 buc. telefoane mobile
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82377&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Utilitati publice(cod:65000000-3)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: furnizare energie electrica la sediul din soseaua oltenitei nr. 290, sector 4, bucuresti.
Distributie de energie electrica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82172&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de transport anexe si conexe; servicii de agentii de turism(cod:63000000-9)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in DOLJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona DOLJ la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de manipulare a incarcaturilor

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82506&did=2


Anunturi noi in GORJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: VERIFICARE POD CU SOCIETATE AUTORIZATA AFER
SERVICII DE VERIFICARE POD CU SOCIETATE AUTORIZATA AFER
Servicii anexe pentru transportul feroviar

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82269&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de invatamant(cod:80000000-4)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in ALBA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ALBA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: furnizare de instructori/specialisti in vederea pregatirii teoretice si practice a participantilor la cursurile organizate de ajofm alba pentru clfpa blaj
Servicii de formare profesionala
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82187&did=2


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: echipamente de pregatire si sisteme de supraveghere - sunt detaliate in invitatia de participare atasata
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82669&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale(cod:74000000-9)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in ARGES

Anunt nou de PARTICIPARE publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona ARGES la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Lucrari de constructii de conducte de apa si de canalizare a apelor reziduale la mare distanta; Servicii de proiectare a conductelor

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82071&did=2


Anunturi noi in BACAU

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BACAU la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Reabilitare imobil - Scoala cu clasele I-VIII " Grigorie Tabacaru " Hemeius / Reabilitare termica - Scoala cu clasele I-VIII " Grigorie Tabacaru " Hemeius
Reabilitare imobil / Reabilitare termica
Lucrari de instalare de sisteme de alarma si de antene
Lucrari de constructii de cladiri
Lucrari de montare de geamuri
Lucrari de reparatii generale si de renovare
Servicii de curatenie

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82725&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BACAU la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Lucrari de constructii; Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82352&did=2


Anunturi noi in BIHOR

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie de dezinsectante si raticide
Servicii de deratizare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82357&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie de servicii de publicitate media 2007, publicarea de anunturi in presa scrisa in limba romana si in limba maghiara de la nivelul judetului respectiv la nivel national ( 1 cotidian local in limba romana, 1 cotidian local in limba maghiara, 1 cotidian national in limba romana si 1 cotidian national in limba maghiara)
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82288&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: elaborarea documentatiei de proiectare pentru extinderea si modernizarea sedeiului primariei comunei bratca
Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82658&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: elaborarea documentatiei de proiectare pentru extindere si modernizare camin cultural bratca
Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82678&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: elaborarea documentatiei de proiectare pentru camin cultural beznea
Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82679&did=2


Anunturi noi in BOTOSANI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BOTOSANI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectare pentru obiectivul campus scolar grup scolar stefan cel mare si sfant vorona
Servicii de proiectare arhitecturala
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82184&did=2


Anunturi noi in BRAILA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRAILA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: serviciul de supraveghere si urmarire a lucrarii reabilitare pod ,constructia 20 podete in satul spiru haret com.betestii de jos,jud.braila
Servicii de supraveghere a lucrarilor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82284&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRAILA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitia serviciilor - intocmirea documentatiilor topografice si studiile geotehnice necesare pentru elaborarea documentatiilor tehnice de proiectare pentru locatiile, zona vadeni; s= 5.000,00 ha zona blasova, s= 40,00 ha zona zaton, s= 40,00 ha din judetul braila.
Servicii de topografie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82310&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BRAILA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii proiectare SF+PT+DE+CS - pentru amenajare sala bowling la Casa de Cultura pentru Tineret Braila .
servicii proiectare SF+PT+DE+CS - pentru amenajare sala bowling la Casa de Cultura pentru Tineret Braila, conform Caiet de sarcini Capitolul II din documentatia de atribuire
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
Studiu de fezabilitate

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82716&did=2


Anunturi noi in BRASOV

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRASOV la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: s.f. - r.k. corp scoala
Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82710&did=2


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de publicitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82646&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: intocmire proiect tehnic si caiet de sarcini pentru r. k la constructii
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82699&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de proiectare si obtinere de avize pentru reparatia capitala a acoperisului sediului central

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82111&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: deratizare, dezinsectie, dezinfectie.
Servicii de dezinfectie si de dezinsectie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82136&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de traducere simultana
Servicii de interpretariat
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82432&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de curatenie sediu
Servicii de curatare a birourilor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82142&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: furnizare servicii
Servicii de expertiza
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82163&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: studiu geotehnic, proiectare tehnica, detalii de executie si intocmirea documentatiei in vederea obtinerii autorizatiei de construire piata morarilor
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82449&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Consultanta in afaceri si in management si servicii conexe

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82465&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82484&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de supraveghere a lucrarilor

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82486&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ZIARE CENTRALE SI LOCALE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Asistenta acordata IMM-urilor in scopul achizitionarii de servicii de consultanta in afaceri pentru toate judetele

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82487&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de publicitate mass-media scrisa
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82505&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: SERVICII DE CURATENIE PENTRU SEDII


http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82243&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82161&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Studiu Planul de Igienizare
Servicii de studii

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82255&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: SERVICII DE CURATENIE PENTRU SEDII

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82393&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Studiu de fezabilitate

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82323&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ZIARE CENTRALE SI LOCALE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: SERVICII DE CONSULTANTA PENTRU PROIECTAREA Sl SUPERVIZAREA CONSTRUCTIEI
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82340&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 5 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Proiectare instalatie fixa de stingere cu spuma aeromecanica la rezervoarele exterioare de ulei pentru transformator
Servicii de proiectare specializata

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82120&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Proiectare Bazin olimpic, anexe cu dotari pentru sportivi, public si personal administrativ Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82076&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: SUPERVIZAREA LUCRARILOR DE CONSTRUCTIE A VARIANTEI DE OCOLIRE SI REABILITAREA DRUMULUI EXISTENT
Servicii de supraveghere a lucrarilor

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82075&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: SERVICII DE CURATENIE PENTRU SEDIILE SUCURSALEI JUDETENE DAMBOVITA
Se vor realiza servicii de curatenie pentru sediile sucursalei judetene APIA DAMBOVITA

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82713&did=2


Anunturi noi in BUZAU

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUZAU la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Reabilitare drum comunal
Lucrari de constructii de drumuri
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82402&did=2


Anunturi noi in CALARASI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CALARASI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectare reabilitare bloc de locuinte j23 cu mansardare din municipiul calarasi - expertiza tehnica, sf, pt, dde, caiete de sarcini si antemasuratori.
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82440&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CALARASI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de evaluare bunuri mobile
Servicii de expertiza
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82232&did=2


Anunturi noi in CARAS-SEVERIN

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de paza la sediul institutiei
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82475&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: PROIECTAREA SI EXECUTIA OBIECTIVULUI DRUM FORESTIER
Lucrari de constructii de drumuri
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82418&did=2


Anunturi noi in CLUJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de protectia muncii
Servicii de consultanta in protectia contra riscurilor si in controlul riscurilor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82317&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: verificarea proiectului tehnic si detaliilor de executie, pentru exigentele:
.rezistenta si stabilitate a1,a2;
.siguranta in exploatare b9;
.instalatii sanitare is;
.instalatii electrice ie;
pentru "reabilitarea si modernizarea sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare in zona cluj"
componentele " imbunatatirea procesului la statia de tratare gilau si"sistemul de captare si transport al apei din lacul tarnita".
Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82144&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: -achizitie servicii de testare nedistructiva
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82450&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Achizitia serviciului de consultanta tehnico-economica.
Servicii de consultanta: tehnico-economica, pentru intocmirea planului de dezvoltare economico-social,asistenta calificata SEAP, elaborarea si dezvoltarea cererilor de finantare pentru accesarea Fondurilor Structurale Europene.
Consultanta in afaceri si in management si servicii conexe
Servicii de consultanta privind analiza economica
Servicii generale de consultanta in management
Servicii de consultanta in domeniul lucrarilor publice

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82400&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Studiu de fezabilitate si Proiectare pod peste Rau
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82720&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA NEGOCIERE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Amenajare unui spatiu expozitional, multifunctional in mansarda Casei Matei
Contractul consta in achizitia unui serviciu de proiectare in vederea realizarii in podul Casei Matei din strada Matei Corvin nr. 6, Cluj Napoca a unui spatiu expozitional multifunctional.
Servicii de proiectare arhitecturala

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82715&did=2


Anunturi noi in CONSTANTA

Anunt nou de INTENTIE publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona CONSTANTA la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: studiu de fezabilitate si consultanta tehnica pentru obiectivul Modernizare sistem alimentare cu apa
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82322&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona CONSTANTA la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82464&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: MODERNIZARE LEA JT SI BRANSAMENTE
Instalatii de joasa tensiune
Servicii de proiectare a sistemelor de energie electrica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82595&did=2


Anunturi noi in DAMBOVITA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DAMBOVITA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: studiu de fezabilitate sistem de canalizare - comuna candesti
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82607&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DAMBOVITA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de deratizare si dezinsectie
Servicii de dezinfectie si de dezinsectie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82617&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona DAMBOVITA la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Elaborare studiu de fezabilitate si proiect tehnic pentru realizare CAMPUS sCOLAR

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82125&did=2


Anunturi noi in DOLJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: pud realizare centru multifunctional
Servicii de urbanism
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82286&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona DOLJ la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82517&did=2


Anunturi noi in GALATI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GALATI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de proiectare pentru lucrari de utilitati scoala cu clasele i - viii sat viile, comuna firtanesti
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82289&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GALATI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectare pentru lucrari de: reabilitare strazi, comuna frumusita, judetul galati cu fazele: cu, pac, doc. avize, rt, sg, pt+cs+da+dde.
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82654&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona GALATI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82127&did=2


Anunturi noi in GORJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectare amenajare club varsta a-iii-a cartier savinesti
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82446&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Raport de expertiza tehnica evaluare constructii
Servicii de evaluare a randamentelor

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82412&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Elaborarea studiilor pedologice si agrochimice pt. fundamentarea proiectelor de amenajare miniera, recultivare si stabilirea claselor de calitate a terenurilor
Elaborarea studiilor pedologice si agrochimice pt. fundamentarea proiectelor de amenajare miniera, recultivare si stabilirea claselor de calitate a terenurilor cu respectarea cerintelor din caietul de sarcini.
Servicii de proiectare specializata

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82246&did=2


Anunturi noi in HARGHITA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HARGHITA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitia serviciului de proiectare al obiectivului cinematograf din cristuru secuiesc
Servicii de proiectare specializata
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82195&did=2


Anunturi noi in HUNEDOARA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii proiectare
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82132&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: determinarea noxelor profesionale in vederea stabilirii si incadrarii locurilor de munca in conditii deosebite (defalcate pe 4 loturi conform documentatie)
Servicii de testare si de analiza a compozitiei si a puritatii
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82614&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Documentatii tehnice pentru inscrierea in Cartea Funciara a unor imobile
Intocmirea documentatiilor tehnice cadastrale in vederea inscrierii/ intabularii in Cartea Funciara pentru amplasamente(imobile), in format electronic si pe hirtie si obtinerea Extrasului CF pentru acestea
Servicii de cadastru

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82598&did=2


Anunturi noi in IALOMITA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona IALOMITA la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: modernizarea statiei de epurare

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82552&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona IALOMITA la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii pentru paza, protectie si curatenie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82508&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona IALOMITA la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82139&did=2


Anunturi noi in MARAMURES

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MARAMURES la data de 5 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de intocmire s.f. asfaltari strazi
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82122&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MARAMURES la data de 5 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de intocmire s.f. regularizari vai

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82119&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MARAMURES la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: documentatie elaborare pug oras ulmeni si localitatile apartinatoare
Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82178&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MARAMURES la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: 1.intocmire documentatii topo conf. hg 834/1991 in vederea obtinerii certificatelor de atestare a drepturilor de proprietate si documentatii cadastrale pentru inscrierea in cartea funciara a certificatelor
2.intocmire documentatie cadastrala pentru inscrierea in cartea funciara a certificatelor de atestare a drepturilor de proprietate la urmatoarele obiective:
Servicii de topografie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82303&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MARAMURES la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: intocmire s.f. pietruire (macadam) drumuri in oras seini, jud. maramures - lungime totala = 25 km
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82469&did=2


Anunturi noi in MURES

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: studiu de fezabilitate pentru bloc de locuinte;
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82473&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: studiu de fezabilitate pentru reabilitare si modernizare drumuri din com.gurghiu prin tehnologii conventionale si/sau neconventionale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82331&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: -servicii de consultanta, comuna
Consultanta in afaceri si in management si servicii conexe
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82767&did=2


Anunturi noi in NEAMT

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectare retea de apa; canalizare menajera sau canalizare pluviala pe urmatoarele strazi:aurel vlaicu,anton vorel,ape minerale,bucium,cris,tarancuta,viilor si vulturului
Servicii de proiectare a conductelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82387&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectare canalizare menajera pe str. caraiman si canalizare menajera + statie de pompare pe str. arcului
Servicii de proiectare a conductelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82430&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectarea retelelor de apa potabila, canalizare menajera si pluviala pe str. subdarmanesti
Servicii de proiectare a conductelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82545&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectarea utilitatilor de canalizare menajera, pluviala, si apa potabilape strazile
Servicii de proiectare a conductelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82561&did=2


Anunturi noi in PRAHOVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectare canalizare comuna vadu sapat, judetul prahova:studiu de fezabilitate
Servicii de arhitectura si de masurare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82495&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: dirigentie atestata pentru lucrarea extindere si reparatie capitala acoperis - extindere 4 sali de clasa, contabilitate, grup sanitar si schimbare invelitoare - scoala
Servicii privind constructiile
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82692&did=2


Anunturi noi in SIBIU

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona SIBIU la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: contract de achizitie publica a serviciului de paza
contractul consta in asigurarea pazei la intrarea pe poarta si in incinta spitalului
Servicii de paza

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82723&did=2


Anunturi noi in SUCEAVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: elaborare sf,pth,cs,dde,documentatie pentru avize,acorduri,autorizatii,asistenta tehnica pe perioada implementarii proiectului.
Servicii de arhitectura pentru constructii
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82764&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: studii de teren(topo), geo
relevee
expertiza tehnica
documentatie pentru obtinerea certificatului de urbanism si obtinere certificate de urbanism
documentatie pentru obtinerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism si a acordului unic, inclusiv obtinerea acestora
documentatie pentru obtinerea autorizatiei de construire si obtinerea autorizatiei de construire.
plata avizelor si taxelor pentru obtinerea certificatului de urbanism sau a autorizatiei de construire cade in sarcina beneficiarului si nu a proiectantului.
proiect tehnic si caiete de sarcini;
proiect detalii de executie;
elaborarea planului de securitate si sanatate conform art. 17 din hg nr. 300/02.03.2006
urmarirea executiei pe parcursul derularii lucrarilor.
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82663&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: intocmire studiu de fezabilitate pentru reabilitare,modernizare cladire (p+1e), cu destinatia gradinita, suprafata total construita 720 mp.
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82556&did=2


Anunturi noi in TIMIS

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie sf-evacuare si recuperare ape de spalare uzina 2-4; da 095
Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82100&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona TIMIS la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de curatare a birourilor

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82507&did=2


Anunturi noi in TULCEA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: ridicare topo pentru teren in suprafata totala de 58,00 ha, amplasat in partea de est a orasului sulina zona limitrofa plajei orasului
Servicii de cadastru
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82581&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: ridicare topo pentru terenul in suprafata de 2,00 ha amplasat la hm 16 pe malul drept al canalului sulina
Servicii de cadastru
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82605&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servivicii de poriectare tehnica (studiu de fazabilitate, expertiza tehnica, proiect tehnic, devize si detalii de executie pentru obiectivul:reabilitare si utilitati scoala
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82691&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: ridicare topo pentru terenul in suprafata de 25,00 ha amplasat in compartimentul central al islazului
Servicii de cadastru
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82618&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: ridicare topo pentru terenul in suprafata de 80,00 ha amplasat in zona de vest a islazului
Servicii de cadastru
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82608&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de elaborare a studiului de evaluare a potentialului de dezvoltare al localitatilor judetului tulcea
Servicii de studii
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82237&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: a) elaborarea documentatiilor: proiect tehnic, detalii de executie, caiete de sarcini, listele de cantitati de lucrari, estimarea costurilor de executie a lucrarilor, documentatia pentru obtinerea avizelor, acordurilor, inclusiv a autorizatiei de construire, asistenta tehnica pe perioada executiei cat si in perioada de garantie a lucrarilor de constructie, privind obiectivul de investitii ,, amenajare terenuri de sport in orasul isaccea , jud. tulcea " b) ofertntul trebuie sa depuna oferta pentru toate fazele de proiectare in conformitate cu specificatiile tehnice prevazute in caietul de sarcini.
Servicii de arhitectura pentru spatii exterioare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82301&did=2


Anunturi noi in VALCEA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VALCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: proiectare si executie lucrari reabilitare scoli-palatul copiilor calimanesti
Servicii de proiectare specializata
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82480&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona VALCEA la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de urbanism

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82147&did=2


Anunturi noi in VRANCEA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VRANCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de asistenta si consultanta pentru privatizarea s.c. drumuri si poduri vrancea s.a
Consultanta in afaceri si in management si servicii conexe
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82513&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona VRANCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Modernizare drum comunal
Obiectul contractului consta în proiectarea si executia unor lucrari pentru stabilizarea albiei pe zona podului. Lucrarile ce se vor executa sunt lucrari hidrotehnice de mare amploare.
Lucrari de constructii de lucrari hidraulice
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82589&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de transport terestru si prin conducte(cod:60000000-8)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: mutare mobilier,birotica, aparatura, echipamente, documentatii
Servicii de transport specializat
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82345&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii transport persoane cu microbuzul
Transport de pasageri ocazional
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82477&did=2


Anunturi noi in TIMIS

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona TIMIS la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: inchiriere autoremorcher

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82466&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Carbune, lignit, turba si alte produse derivate din carbune(cod:10000000-3 )

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in OLT

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona OLT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitia cantitatii de 50 tone carbune-lignit pentru foc
Carbune, lignit, turba si alte produse derivate din carbune
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82383&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de reparare, de intretinere si de instalare(cod:50000000-5)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BRAILA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRAILA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: intretinerea si reparatia autosanitarelor tip dacia
Servicii de reparare si de intretinere a automobilelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82528&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRAILA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: intretinerea si reparatia autosanitarelor tip mercedes din dotarea unitatii
Servicii de reparare si de intretinere a automobilelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82543&did=2


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: - servicii de reparare si intretinere computere personale conform caiet de sarcini
Servicii de reparare si de intretinere a computerelor personale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82667&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de reparare si intretinere a computerelor personale
Servicii de reparare si de intretinere a computerelor personale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82282&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de intretinere si reparare a autovehiculelor
Servicii de reparare si de intretinere a automobilelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82312&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: "service pentru copiatoare "
Repararea si intretinerea echipamentului de reprografie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82329&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: contract servicii incarcat cartuse
Servicii de intretinere a perifericelor informatice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82681&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii de reparare si de intretinere la centrala telefonica, telefoanele analogice si telefaxuri
Servicii de reparare si de intretinere a echipamentului de telefonie sau de telegrafie prin fir
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82765&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Verificarea functionarii pendulelor inverse de pe râul Siret
Stabilirea masurilor tehnice si tehnologice adecvate pentru reabilitarea pendulelor inverse în conformitate cu prescriptiile legislative actuale si asigurarea monitorizarii în vederea asigurarii sigurantei în exploatare a comportarii constructiilor hidrotehnice si echipamentelor hidromecanice.
Servicii de reparare si de intretinere a aparatelor de masurare, de testare si de control

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82728&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de exploatare, intretinere si reparatii a sistemului de termoficare si a instalatiilor termice si sanitare pentru locuinte
Servicii de reparare si de intretinere a incalzirii centrale

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82124&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Diverse servicii de intretinere si de reparare

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82158&did=2


Anunturi noi in CLUJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: verificarea si repararea prizelor de pamantare si verificarea continuitatii la pamantarile prizelor cu contact de pamantare din cadrul spitalului
Servicii de reparare si de intretinere a instalatiilor electrice de constructii
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82134&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: VERIFICAREA SI REPARATIA INSTALATIILOR DE LEGARE LA PAMÂNT SI INTERVENTIA SI REPARATIA INSTALATIILOR ELECTRICE LA CLADIRI
Servicii de reparare si de intretinere a instalatiilor electrice de constructii

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82248&did=2


Anunturi noi in CONSTANTA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: service calculatoare
Repararea si intretinerea echipamentului informatic
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82693&did=2


Anunturi noi in DOLJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Lucrari de service la sistemele de monitorizare control si protectie aferente Bl 8 - 315 MW
Lucrari de service la sistemele protectie,excitatie si sincronizare ale generatorului 8 SE Isalnita - REG 216,SYNCHROTACT 4, MicroSCADA si statiile 2 EMA, 2 EMB, 3 EMG2
Servicii de reparare si de intretinere a aparatelor de masurare, de testare si de control

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82721&did=2


Anunturi noi in GORJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona GORJ la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de reparare si de intretinere a masinilor neelectrice

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82162&did=2


Anunturi noi in HUNEDOARA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: servicii intretinere si reparatii conf caiet de sarcini
Servicii de reparare si de intretinere a echipamentului medical si chirurgical
Valoare estimata totala: 14,000 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82281&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: reparatii si intretinere aparatura medicala
Servicii de reparare si de intretinere a echipamentului medical si chirurgical
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82468&did=2


Anunturi noi in NEAMT

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitionare echipamente it la primaria tg.neamt
Servicii de instalare de computere si de echipament de birotica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82362&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: lucrari intretinere pentru console de fluide medicinale si energie electrica la sectia ati
Diverse servicii de intretinere si de reparare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82672&did=2


Anunturi noi in PRAHOVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: lucarii de reparatii- instalatii sanitare, igienizarii, instalatii electrice
Diverse servicii de intretinere si de reparare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82092&did=2


Anunturi noi in TIMIS

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona TIMIS la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Servicii de intretinere a liniilor de cai ferate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82349&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Apa captata si epurata(cod:41000000-9)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in CARAS-SEVERIN

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: ALIMENTARE CU APA A LOCALITATILOR
Apa potabila

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82596&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Produse petroliere si combustibili(cod:23000000-7)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie bonuri valorice carburanti
Benzina fara plumb
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82208&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: furnizare produse: bonuri valorice carburanti auto
Benzina fara plumb
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82689&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: furnizare produse - uleiuri si lubrifianti
Uleiuri pentru motoare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82706&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Ceara de titei; Articole marunte de birou; Banda adeziva; Radiere; Accesorii de birou; Adezivi; Masini de birou; Perforatoare; Pixuri; Carioca permanente; Creioane; Creioane cu mina reincarcabila; Etichete autocolante; Dischete; Cutite; Foarfece; Discuri optice; Articole scolare din plastic; Rigle; Cerneala; Plastiline

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82426&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Achizitie bonuri valorice de carburanti pentru parc auto
Benzina fara plumb
Carburant diesel

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82079&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Achizitie carburant auto sub forma bonurilor valorice
Contract de furnizare :benzina fara plumb CO 95 in bonuri valorice carburant(BVC), benzina fara plumb CO 98 in bonuri valorice carburant(BVC)si motorina euro 4 in bonuri valorice carburant(BVC)
Carburant diesel

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82107&did=2


Anunturi noi in BUZAU

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUZAU la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: furnizare de benzina si motorina cu asigurarea de bonuri valorice
Benzina cu plumb
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82539&did=2


Anunturi noi in GALATI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GALATI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie publica de carburanti
Produse petroliere si combustibili
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82343&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona GALATI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Carburant diesel; Benzine speciale

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82392&did=2


Anunturi noi in GIURGIU

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GIURGIU la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: combustibil
Uleiuri minerale si preparate din petrol
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82096&did=2


Anunturi noi in HUNEDOARA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: contract de furnizare motorina
motorina
Produse petroliere si combustibili

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82082&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA NEGOCIERE ACCELERATA publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Furnizare motorina Eurodiesel
Furnizare motorina Eurodiesel,lunar,pe baza de comanda
Carburant diesel

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82266&did=2


Anunturi noi in IALOMITA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona IALOMITA la data de 5 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: de furnizare a produsului combustibil lichid pentru incalzit - 12000 litri
Produse petroliere si combustibili
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82115&did=2


Anunturi noi in NEAMT

Anunt nou de PARTICIPARE LA NEGOCIERE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Achizitie motorina euro 3
Carburant diesel

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82594&did=2


Anunturi noi in TIMIS

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: uleiuri de motor si vaselina.
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82150&did=2


Anunturi noi in TULCEA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona TULCEA la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Benzina fara plumb; Carburant diesel; Propan lichefiat

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82270&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Produse de silvicultura si de exploatare forestiera(cod:02000000-4)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in SUCEAVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achzitie lemne foc
Lemn de foc
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82287&did=2


Anunturi noi in TIMIS

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie lemn de foc esenta tare pentru statiile meteorologice din cadrul cmr banat-crisana, timisoara.
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82434&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Substante chimice, produse chimice si fibre sintetice(cod:24000000-4)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in ALBA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona ALBA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Achizitie policlorura de aluminiu
Achizitie policlorura de aluminiu necesara pentru potabilizarea apei

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82409&did=2


Anunturi noi in ARAD

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ARAD la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: detergent-dezinfectant concentrat pentru suprafete si aparatura medicala, dezinfectant de contact prin dispersie dirijata, gata preparat, pe baza de alcooli pentru suprafete si volume mari ( microaeroflora ), dezinfectant enzimatic concentrat pentru instrumentar, dezinfectant concentrat pentru echipament medico-chirurgical sensibil si dispozitive medicale, substante pentru sterilizarea la rece a instrumentarului medico chirurgical termosensibil, fibra optica, etc., sapun lichid de uz medical
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82709&did=2


Anunturi noi in ARGES

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ARGES la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie reactivi bacteriologie
Reactivi de laborator
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82207&did=2


Anunturi noi in BIHOR

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: vitamina e200 capsule
Vitamine
Valoare estimata totala: 41,238 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82090&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: vitamina d2 fiole
Vitamine
Valoare estimata totala: 41,238 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82093&did=2


Anunturi noi in BRASOV

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRASOV la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: produse chimice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82677&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRASOV la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: sapunuri si detergenti
Glicerina, sapunuri, detergenti, produse de curatat si de lustruit, parfumuri si produse de toaleta
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82673&did=2


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: medicamente
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82675&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitia de medicamente
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82636&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: contract furnizare formol
Compusi cu functie aldehida
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82201&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: diosmectita
Antidiareice, anti-inflamatorii si anti-infectioase intestinale
Valoare estimata totala: 150 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82307&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Tus stampile

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82396&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Contract de furnizare lubrifianti
Achizitionare lubrifianti

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82416&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 4 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Ceara de titei; Articole marunte de birou; Banda adeziva; Radiere; Accesorii de birou; Adezivi; Masini de birou; Perforatoare; Pixuri; Carioca permanente; Creioane; Creioane cu mina reincarcabila; Etichete autocolante; Dischete; Cutite; Foarfece; Discuri optice; Articole scolare din plastic; Rigle; Cerneala; Plastiline

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82426&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Contract de furnizare medicamente antineoplazice
docetaxelum,paclitaxelum

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82593&did=2


Anunturi noi in CARAS-SEVERIN

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: produse chimice speciale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82389&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: dezinfectant suprafete si aer spray 1000 ml cpv
Dezinfectanti
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: 3,600 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82088&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: detergent dezinfectant cpv
Dezinfectanti
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: 5,000 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82123&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: caiet sarcini sterilizant chimic rapid -fl.810 grame cpv
Dezinfectanti
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: 10,800 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82133&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: sterilizant chimic pt.instrumentar chirurgical de diagnostic si stomatologie cpv .
Dezinfectanti
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: 980 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82141&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: dezinfectant - sterilizant la rece cpv
Dezinfectanti
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: 400 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82149&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: dezinfectant - formol 37% cpv
Dezinfectanti
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: 450 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82154&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: dezinfectant - clorura de var cpv
Dezinfectanti
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: 1,450 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82164&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: substante antiseptice pt.maini si tegumente
cpv
Dezinfectanti
Dezinfectanti
Valoare estimata totala: 2,000 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82098&did=2


Anunturi noi in CONSTANTA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitia de gaze industriale cu urmatoarele coduri cpv: ;; si verificare sumara a buteliilor,verificare iscir a buteliilor.
Hidrogen
Azot
Dioxid de carbon
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82502&did=2


Anunturi noi in GALATI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona GALATI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Contract de furnizare medicamente
Contract de furnizare medicamente
Psiholeptice

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82403&did=2


Anunturi noi in GORJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie reactivi
Reactivi de laborator
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82291&did=2


Anunturi noi in HUNEDOARA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: antibacteriene pentru uz sistemic
Antibacterieni de uz sistemic
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82542&did=2


Anunturi noi in IASI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Achizitie de kituri pentru analizele chimice ale apelor
Se vor achizitiona kituri pentru analizele chimice ale apelor, conform documentatiei de atribuire
Reactivi de laborator
Medii de cultura
Produse din plastic
Sticlarie pentru laborator, pentru articole de igiena sau pentru industria farmaceutica
Produse din otel inoxidabil

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82600&did=2


Anunturi noi in NEAMT

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 5 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: berodual (aerosol sol.inhal.) sau echivalent
Medicamente contra bolilor obstructive ale cailor respiratorii
Valoare estimata totala: 700 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82117&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 5 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: hydrocortisonum (solutie injectabila 25 mg/5 ml)
Corticosteroizi de uz sistemic
Valoare estimata totala: 1,080 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82118&did=2


Anunturi noi in OLT

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona OLT la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: CONTRACT FURNIZARE MEDICAMENTE UZ UMAN
ACHIZITIE MEDICAMENTE UZ UMAN
Medicamente

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82398&did=2


Anunturi noi in PRAHOVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: achizitie de medicamente
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82361&did=2


Anunturi noi in SALAJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: solutie clorura de potasiu 7,45%
Solutii pentru perfuzii
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82680&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: solutie perfuzabila glucoza 10%x500ml/fl
Solutii de glucoza
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82657&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: bicarbonat de sodiu 8.4%
Solutii pentru perfuzii
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82664&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: ser fiziologic 0,9% 500ml
Solutii pentru perfuzii
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82668&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: hidrocortizone hemisuccinat 25 mg
Corticosteroizi de uz sistemic
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82676&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: penicilina 1 mil ui k
Antibacterieni de uz sistemic
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82674&did=2


Anunturi noi in SATU MARE

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SATU MARE la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: reactivi pentru analize de sange
Reactivi pentru analiza sangelui
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82604&did=2


Anunturi noi in SUCEAVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: vitamina e-aqua e picaturi
Vitamine
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82104&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: vitamina c picaturi
Vitamine
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82105&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: ferrum hausmann picaturi
Preparate anti-anemice
Valoare estimata totala: 226.2 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82106&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: aminoven infant
Medicamente
Valoare estimata totala: 1,011 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82109&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: lipofundin
Medicamente
Valoare estimata totala: 285.6 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82110&did=2


Anunturi noi in TULCEA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: Achizitie vopsea pentru marcaj rutier
Achizitie vopsea marcaj rutier de culoare alba

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82724&did=2


Anunturi noi in VASLUI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VASLUI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: unguent cu sulf, decaris 150mg, decaris 50mg
Medicamente
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82514&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VASLUI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: boicil forte
Anti-inflamatorii si antireumatice
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82527&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VASLUI la data de 6 Iulie 2007
Obiectul Anuntului: acid acetilsalicilic 500 mg
Anti-inflamatorii si antireumatice
Valoare estimata totala: -
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=82483&did=2

 
google analytics