22 oct. 2007

MDLPL a lansat licitaţia deschisă pentru construirea unei instalaţii de telescaun în Novaci şi Baia de Fier

              Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor (MDLPL) a lansat licitaţia deschisă de lucrări pentru construcţia unui sistem de colectare şi epurare a apelor uzate menajere şi pentru construirea unei instalaţii de telescaun în localităţile Novaci şi Baia de Fier, din Judeţul Gorj, potrivit unui comunicat al MDLPL.
Valoarea estimată a lucrărilor fără TVA este cuprinsă între 6,7 milioane euro şi zece milioane euro. Lucrările se vor executa cu sprijin financiar al Comunităţii Europene, prin Programul Phare 2006.
               Crearea sistemului de colectare - epurare a apelor uzate menajere constă în construcţia unui sistem de canalizare pentru apele uzate menajere în vederea colectării acestor ape şi tratarea lor în patru staţii de epurare ce au în componenţa lor echipamente de reţinere a materiilor grosiere.
În cadrul investiţiei pentru echiparea domeniului schiabil cu instalaţie de telescaun vor fi realizate o instalaţie de transport cu cablu de tip telescaun, o maşină de bătut zăpada şi utilităţi pentru alimentarea cu energie electrică a telescaunului.Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 decembrie 2007, potrivit anunţului de licitaţie, publicat de MDLPL. Garanţia pentru participare se va constitui sub forma scrisorii de garanţie bancară în original, pentru suma de 45.000 de euro pentru realizarea sistemului de colectare - epurare şi de 40.000 de euro pentru construcţia instalaţiei de telescaun. Durata contractului sau termenul pentru finalizarea lucrărilor este de 18 luni.
Preluat : ROMPRES
Data:20.10.2007

 
google analytics