18 sept. 2007

Informatii privind elaborarea si prezentarea ofertei in vederea achizitiei de servicii pentru activitatea de reglementare in constructii, amenajarea teritoriului, urbanism si habitat

Informatii generale:
informatii generale referitoare la aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului de achizitie publica, destinate ofertantilor interesati sa participe la procedura aplicata pentru atribuirea contractelor de servicii privind elaborarea reglementarilor tehnice in constructii.
Informatiile din aceasta sectiune sunt completate , adaptate si detaliate in cadrul sectiunii II, care devin obligatorii atat pentru autoritatea contractanta cat si pentru ofertanti pe toata perioada de aplicare a procedurii pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
A. Introducere
A1
. Informatii privind autoritatea contractanta
A1.1. Informatiile privind autoritatea contractanta, precum si sursele de finantare asigurate pentru indeplinirea contractului sunt prezentate in Fisa de date achizitiei.
A2. Scopul aplicarii procedurii
A.2.1.
Autoritatea contractanta invita persoanele juridice interesate sa depuna oferte in scopul atribuirii contractului pentru prestarea serviciilor descrise in Fisa de date a achizitiei si in Caietul de sarcini.
A.2.2. pentru atribuirea acestui contract de achizitie publica se aplica procedura indicata in Fisa de date achizitiei.
A 3. Principii care stau la baza atribuirii contractului de achizitie publica:

  1. Libera concurenta;
  2. Eficienta utilizarii fondurilor publice;
  3. Transparenta;
  4. Tratamentul egal;
  5. Confidentialitatea
  6. A4. Legislatie aplicabila
    A.4.1. Atribuirea contractului de achizitie publica se realizeaza in conformitate cu prevederile actelor normative indicate Fisa de date achizitiei.
    B. Calificarea ofertantilor
    B 1. Eligibilitate
    B.1.1.
    Orice persoana juridica romana sau straina are dreptul de participa la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
    B.1.2. Poate fi exclus dintr-o procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica, respectiv nu este eligibil, orice ofertant care se afla in oricare dintre urmatoarele situatii:
    1. este in stare de faliment ori lichidare, afacerile ii sunt administrate de un judecator sindic sau activitatile sale comerciale sunt suspendate ori este intr-o situatie similara cu cele mentionate anterior, reglementata prin lege;
    2. face obiectul unei proceduri legale pentru declararea sa in una dintre situatiile prevazute la lit. a)
    3. nu si-a indeplinit obligatiile exigibile de plata a impozitelor si taxelor catre stat, inclusiv cele locale, precum si a contributiei pentru asigurarile sociale de stat;
    4. furnizeaza informatii false in documentele prezentate;
    5. a comis o grava greseala in materie profesionala; sau nu si-a indeplinit obligatiile asumate printr-un alt contract de achizitie publica, in masura in care autoritatea contractanta poate aduce ca dovada mijloace probante in acest sens.
    Observatie: Impozitele si taxele pentru care s-au acordat inlesniri la plata (amanari, esalonari etc.) de catre organele competente nu se considera obligatii exigibile de plata, in masura in care s-au respectat conditiile impuse la acordarea inlesnirilor.
    B.1.3. Ofertantul trebuie sa prezinte documentele care dovedesc eligibilitatea, astfel cum se precizeaza in Fisa de date a achizitiei.
    B.1.4. Persoanele juridice, care au participat in orice fel la intocmirea documentatiei pentru elaborarea si prezentarea ofertei sau care fac parte din comisia de evaluare constituita pentru atribuirea contractului de achizitie publica, nu au dreptul sa aiba calitatea de ofertant, ofertant asociat si nici de subcontractant (inclusiv angajat al acestora, cu carnet de munca sau pe baza de conventie civila), sub sanctiunea nulitatii contractului in cauza.
    B.1.5. Mai multe persoane juridice sau fizice au dreptul de a se asocia in scopul depunerii unei oferte comune.
    B.1.6. Filialele agentilor economici, cu personalitate juridica si inregistrate in conformitate cu prevederile de la B.2.1, au dreptul de a participa la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica in nume propriu si, in acest scop, trebuie sa prezinte documente care dovedesc eligibilitatea, inregistrarea, capacitatea tehnica si capacitatea economico-financiara, proprii filialei.
    B.2. Inregistrare
    B.2.1
    . Autoritatea contractanta are dreptul de a solicita oricarui ofertant sa prezinte dovada din care sa rezulte o forma de inregistrare ca persoana juridica sau de inregistrare/atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din Romania .
    B.2.2. Ofertantul trebuie sa prezinte documentele care dovedesc inregistrarea, astfel cum se precizeaza in Fisa de date a achizitiei.
    B.3. Capacitate tehnica si economico-financiara
    B.3.1.
    Autoritatea contractanta are dreptul de a solicita ofertantilor ca acestia sa faca dovada capacitatii tehnice si capacitatii economico-financiare de care dispun pentru indeplinirea contractului.
    B.3.2. Ofertantul trebuie sa prezinte documentele care dovedesc capacitatea tehnica si capacitatea economico-financiara, astfel cum se precizeaza in Fisa de date a achizitiei.
    B.4. Cerinte minime de calificare
    B.4.1
    . Fiecare ofertant trebuie sa faca dovada ca indeplineste cerintele minime de calificare; aceste cerinte minime sunt prevazute in Fisa de date a achizitiei.
    B.4.2. In cazul asocierii mai multor prestatori cerintele privind eligibilitatea, inregistrarea si, trebuie sa fie indeplinite de fiecare asociat, iar celelalte cerinte privind capacitatea tehnica si capacitatea economico-financiara trebuie sa fie indeplinite prin cumul de grupul de asociati.
    C. Elaborarea ofertei
    C.1. Costul asociat elaborarii si prezentarii ofertei
    C.1.1.
    Ofertantul va suporta toate costurile asociate documentelor de calificare (documente care dovedesc eligibilitatea, inregistrarea, capacitatea tehnica si capacitatea economico-financiara), iar autoritatea contractanta nu va fi responsabila sau raspunzatoare pentru costurile respective decat in cazul prevazut la art. 96 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 60/2001 privind achizitiile publice.
    C.2. Limba de redactare a ofertei
    C.2.1
    . Oferta si documentele care o insotesc trebuie sa fie redactate in limba specificata in Fisa de date a achizitiei.
    C.3. Perioada de valabilitate a ofertei
    C.3.1.
    Ofertantul are obligatia de a mentine oferta valabila pe toata perioada de valabilitate prevazuta in Fisa de date a achizitiei.
    Orice oferta valabila pentru o perioada mai mica decat cea prevazuta in Fisa de date a achizitiei va fi respinsa de comisia de evaluare ca fiind necorespunzatoare.
    C.3.2. Autoritatea contractanta are dreptul de a solicita ofertantilor, in circumstante exceptionale, inainte de expirarea perioadei de valabilitate a ofertei, prelungirea acestei perioade.
    In cazul extinderii perioadei de valabilitate a ofertei perioada de valabilitate a garantiei pentru participare va fi prelungita in mod corespunzator. In orice situatie autoritatea contractanta nu are dreptul de a solicita prelungirea perioadei de valabilitate a ofertei cu mai mult de 30 de zile.
    C.3.3
    . Ofertantul are obligatia de a comunica autoritatii contractante daca este sau nu este de acord cu prelungirea perioadei de valabilitate a ofertei.
    C.3.4. Ofertantul care nu este de acord cu prelungirea perioadei de valabilitate a ofertei se considera ca si-a retras oferta, fara ca acest fapt sa atraga pierderea garantiei pentru participare.
    C.4. Documentele ofertei
    C.4.1.
    Oferta elaborata de ofertant trebuie sa cuprinda:
         - Propunerea tehnica
    Ofertantul va elabora propunerea tehnica astfel incat aceasta sa respecte in totalitate cerintele prevazute in Caietul de sarcini.
         - Propunerea financiara
    Ofertantul va elabora propunerea financiara astfel incat aceasta sa furnizeze toate informatiile cu privire la pret, tarif, precum si la alte conditii financiare si comerciale legate de obiectul contractului de achizitie publica.
    C.5. Documentele care insotesc oferta
    C.5.1.
    Scrisoarea de inaintare
    Ofertantul trebuie sa prezinte scrisoarea de inaintare in conformitate cu modelul (Formularul F1) prevazut in sectiunea IV .
    C.5.2. Imputernicirea
    Oferta trebuie sa fie insotita de imputernicirea scrisa prin care semnatarul ofertei este autorizat sa angajeze ofertantul in procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
    C.5.3. Garantia pentru participare
    Ofertantul trebuie sa prezinte garantia pentru participare in conformitate cu prevederile referitoare la cuantumul si forma de prezentare a acesteia, astfel cum sunt precizate in Fisa de date a achizitiei.
    C.5.4. Documentele de calificare
    Ofertantul trebuie sa prezinte documentele care dovedesc eligibilitatea, inregistrarea, respectiv capacitatea tehnica si capacitatea economico-financiara, dupa cum se precizeaza la B.1.3, B.2.2 si B.3.2.
    C.6. Propunerea tehnica
    C.6.1.
    Ofertantul are obligatia de a face dovada conformitatii serviciilor cu cerintele prevazute in Caietul de sarcini.
    In acest scop, intrucat reglementarile tehnice in constructii, urbanism, amenajarea teritoriului si habitat, devin acte cu caracter de directivare, a caror aplicare este obligatorie in vederea asigurarii cerintelor de calitate in constructii si a mediului construit, propunerea tehnica va contine, in functie de cerintele prevazute in Fisa de date a achizitiei:
    • precizarea activitatilor specifice necesare elaborarii : realizarea de cercetari, testari, documentatii, studii, audit, banci de date, prototipuri;
    • nota explicativa care sa contina date despre : necesitatea si oportunitatea reglementarii si obiectivele propuse, situatia pe plan international si national, armonizarea cu reglementarile europene, bibliografie.
    C.6.2. Autoritatea contractanta are dreptul de a solicita ofertantilor, precizand aceasta in Fisa de date a achizitiei:
    1. o descriere detaliata a metodologiei si a planului de lucru conceput pentru prestarea serviciilor;
    2. activitatile si sarcinile concrete care vor fi incredintate personalului implicat in indeplinirea contractului, precum si graficul de timp prevazut pentru indeplinirea activitatilor si sarcinilor respective;
    3. alte informatii considerate semnificative pentru evaluarea corespunzatoare a propunerii tehnice.
    C.6.3. Autoritatea contractanta are dreptul de a solicita ofertantilor, precizand acest lucru in Fisa de date a achizitiei, completarea unor formulare specifice care permit, in functie de particularitatile achizitiei sau ale tipului de contract, sintetizarea informatiilor referitoare la elementele propunerii tehnice.
    C.7. Propunerea financiara
    C.7.1.
    Ofertantul trebuie sa prezinte formularul de oferta indicat in sectiunea IV (Formularul 2), care reprezinta elementul principal al propunerii financiare.
    C.7.2. Ofertantul va evidentia, daca in Fisa de date a achizitiei nu se prevede altfel, grupul de lucru propus, inclusiv colaboratorii, devizul de cheltuieli, defalcat pe activitati si/sau pe faze .
    C.8. Garantia pentru participare
    C.8.1.
    Ofertantul trebuie sa constituie garantia pentru participare in cuantumul si pentru o perioada de valabilitate, astfel cum sunt prevazute acestea in Fisa de date a achizitiei.
    C.8.2. Garantia pentru participare este necesara pentru a proteja autoritatea contractanta fata de riscul unui eventual comportament necorespunzator al ofertantului, in sensul prevederilor de la C.8.5, pe intreaga perioada derulata pana la semnarea contractului de achizitie publica.
    C.8.3. Garantia pentru participare se exprima in lei si poate fi constituita prin ordin de plata in contul autoritatii contractante, file CEC etc.
    C.8.4. Ofertele care nu sunt insotite de dovada constituirii garantiei pentru participare vor fi respinse si returnate la deschidere.
    C.8.5. Autoritatea contractanta are dreptul de a vira garantia pentru participare in bugetul propriu, ofertantul pierzand suma constituita, atunci cand acesta din urma se afla in oricare dintre urmatoarele situatii:
    a) isi retrage oferta in perioada de valabilitate a acesteia;
    b) oferta sa fiind stabilita castigatoare, nu constituie garantia de buna executie in perioada de valabilitate a ofertei in care urmeaza sa se semneze contractul;
    c) oferta sa fiind stabilita castigatoare, refuza sa semneze contractul de achizitie publica in perioada de valabilitate a ofertei.
    C.8.6. Garantia pentru participare, constituita de ofertantul a carui oferta a fost stabilita ca fiind castigatoare, se returneaza de catre autoritatea contractanta in cel mult 3 zile lucratoare de la data semnarii contractului de achizitie publica.
    C.8.7. Garantia pentru participare, constituita de ofertantii ale caror oferte nu au fost stabilite ca fiind castigatoare, se returneaza de catre autoritatea contractanta imediat dupa semnarea contractului, dar nu mai tarziu de 3 zile lucratoare de la data expirarii perioadei de valabilitate a ofertei.
    C.9. Dreptul de a solicita clarificari
    C.9.1.
    Orice prestator care a obtinut un exemplar din documentatia pentru elaborarea si prezentarea ofertei are dreptul de a solicita in scris clarificari despre elementele cuprinse in aceasta.
    C.9.2. Autoritatea contractanta are obligatia de a transmite raspuns la orice solicitare de clarificari, dar numai acelor solicitari primite cu cel putin 8 zile inainte de data limita pentru depunerea ofertelor, in cazul aplicarii procedurii licitatiei deschise;
    C.9.3. Autoritatea contractanta are obligatia de a transmite raspunsul la solicitarile de clarificari cu cel putin 6 zile inainte de data limita pentru depunerea ofertelor, in cazul prevazut la C.9.2 lit. a).
    Continutul raspunsului privind clarificarile va fi transmis tuturor prestatorilor care au obtinut un exemplar din documentatia pentru elaborarea si prezentarea ofertei, fara a fi dezvaluita identitatea celui care a solicitat clarificarile respective.
    D. Prezentarea ofertelor
    D.1.
    Data limita si modalitati pentru depunerea ofertei
    D.1.1.
    Ofertantul trebuie sa ia toate masurile astfel incat oferta sa fie primita si inregistrata de catre autoritatea contractanta pana la data limita pentru depunere, stabilita in anuntul sau in invitatia de participare.
    D.1.2. Ofertele pot fi transmise prin posta sau depuse direct de catre ofertant la adresa indicata in anuntul de participare. Indiferent de modalitatea de depunere/transmitere ofertantul isi asuma riscurile transmiterii ofertei, inclusiv forta majora
    D.1.3. Autoritatea contractanta are dreptul de a decala data limita pentru depunerea ofertei, caz in care aceasta va comunica noua data limita, in scris, cu cel putin 6 zile inainte de data limita stabilita initial, tuturor prestatorilor care au obtinut un exemplar al documentatiei pentru elaborarea si prezentarea ofertei.
    D.2. Modul de prezentare
    D.2.1.
    Ofertantul trebuie sa prezinte un exemplar al ofertei si al documentelor care o insotesc, in original, conform prevederilor cuprinse in Fisa de date a achizitiei.
    D.2.2. Originalul trebuie sa fie tiparit sau scris cu cerneala neradiabila si vor fi semnate pe fiecare pagina de reprezentantul/reprezentantii autorizat/autorizati corespunzator sa angajeze ofertantul in contract. In cazul documentelor emise de institutii/organisme oficiale abilitate in acest sens documentele respective trebuie sa fie semnate si parafate conform prevederilor legale.
    D.2.3. Orice stersatura, adaugare, interliniere sau scris peste cel dinainte sunt valide doar daca sunt vizate de catre persoana/persoanele autorizata/autorizate sa semneze oferta.
    Observatie: In cazul in care, din motive obiective, ofertantul nu are posibilitatea de a prezenta in original anumite documente emise de institutii/organisme oficiale, comisia de evaluare are obligatia de a stabili o data limita pentru demonstrarea conformitatii cu originalul a copiilor prezentate.
    D.3. Sigilarea si marcarea ofertei
    D.3.1
    . Ofertantul trebuie sa sigileze originalul in plicuri separate, marcand corespunzator plicurile cu "ORIGINAL". Plicurile se vor introduce intr-un plic exterior, inchis corespunzator si netransparent.
    D.3.2. Plicurile interioare trebuie sa fie marcate cu denumirea si adresa ofertantului, pentru a permite returnarea ofertei fara a fi deschisa, in cazul in care oferta respectiva este declarata intarziata. Propunerea tehnica, propunerea financiara si, daca este cazul, documentele de calificare se vor introduce, dupa cum este prevazut in Fisa de date a achizitiei, in plicuri distincte, marcate corespunzator.
    D.3.3. Plicul exterior trebuie sa fie marcat cu adresa autoritarii contractante si cu inscriptia "A NU SE DESCHIDE INAINTE DE DATA..., ORA...".
    D.3.4. Daca plicul exterior nu este marcat conform prevederilor de la D.3.3, autoritatea contractanta nu isi asuma nici o responsabilitate pentru ratacirea ofertei.
    D.4. Modificarea si retragerea ofertei
    D.4.1
    . Orice ofertant are dreptul de a-si modifica sau de a-si retrage oferta numai inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertei si numai printr-o solicitare scrisa in acest sens.
    D.4.2. In cazul in care ofertantul doreste sa opereze modificari in oferta deja depusa, acesta are obligatia de a asigura primirea si inregistrarea modificarilor respective de catre autoritatea contractanta pana la data limita pentru depunerea ofertelor.
    Pentru a fi considerate parte a ofertei modificarile trebuie prezentate in conformitate cu prevederile de la D.1-D.3, cu amendamentul ca pe plicul exterior se va marca in mod obligatoriu si inscriptia "MODIFICARI".
    D.4.3. Ofertantul nu are dreptul de a-si retrage sau de a-si modifica oferta dupa expirarea datei limita stabilite pentru depunerea ofertelor, sub sanctiunea excluderii acestuia de la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica si a pierderii garantiei pentru participare.
    D.5. Oferte intarziate
    D.5.1.
    Oferta care este depusa/transmisa la o alta adresa a autoritatii contractante decat cea stabilita in anuntul sau in invitatia de participare ori care este primita de catre autoritatea contractanta dupa expirarea datei limita pentru depunere se returneaza nedeschisa.
    D.6. Oferte alternative
    D.6.1
    . Nu se depun oferte alternative.
    D.7. Oferta comuna
    D.7.1.
    Mai multe persoane juridice sau fizice au dreptul de a se asocia si de a depune oferta comuna, fara a fi obligate sa isi prezinte asocierea intr-o forma legalizata. Fiecare dintre acestea isi asuma obligatia pentru oferta comuna si raspunde pentru orice consecinte ale viitorului contract de achizitie publica.
    D.7.2. Autoritatea contractanta are dreptul de a solicita ca asocierea sa fie legalizata inainte de semnarea contractului, in cazul in care oferta comuna este declarata castigatoare.
    D.7.3. Asociatii desemneaza din randul lor pe cel care, in cazul atribuirii contractului de achizitie publica, ii reprezinta in raporturile cu autoritatea contractanta, in calitate de lider de asociatie.
    D.8. Interdictia de a depune mai multe oferte
    D.8.1
    . Ofertantul nu are dreptul de a depune decat o singura oferta de baza. Ofertantii asociati nu au dreptul de a depune alte oferte, in mod individual, pe langa oferta comuna.
    D.8.2. Persoanele juridice sau fizice nominalizate ca subcontractanti in cadrul uneia sau mai multor oferte nu au dreptul de a depune oferta in nume propriu sau in asociere.
    D.8.3. Orice oferta pentru care se constata nerespectarea prevederilor de la D.8.1 sau D.8.2 va fi respinsa.
    E. Deschiderea si evaluarea ofertelor
    E.1. Deschiderea ofertelor
    E.1.1
    . Deschiderea ofertelor se va face de catre comisia de evaluare la data si in locul indicate in anuntul sau in invitatia de participare. Orice ofertant are dreptul de a fi prezent, prin reprezentantii sai, la deschidere.
    E.1.2. Nici o oferta nu poate fi respinsa la deschidere, cu exceptia ofertelor care se returneaza nedeschise, conform prevederilor de la D.5, precum si a celor care nu fac dovada constituirii garantiei pentru participare
    E.1.3. Comisia de evaluare va intocmi un proces-verbal de deschidere care urmeaza sa fie semnat atat de catre membrii comisiei, cat si de catre reprezentantii ofertantilor care sunt prezenti la deschiderea ofertelor. Fiecare membru al comisiei de evaluare si fiecare ofertant care a semnat procesul-verbal de deschidere au dreptul de a primi o copie de pe acesta
    E.2. Confidentialitate
    E.2.1.
    Autoritatea contractanta are obligatia de a pastra confidentialitatea asupra continutului ofertei, precum si asupra oricarei informatii privind ofertantul, a carei dezvaluire ar putea aduce atingere dreptului acestuia de a-si proteja proprietatea intelectuala sau secretele comerciale.
    In cazul atribuirii unui contract de proiectare a lucrarilor de constructii autoritatea contractanta are obligatia de a pastra confidentialitatea asupra continutului ofertei inclusiv dupa atribuirea contractului, pe toata perioada de pastrare a dosarului achizitiei.
    E.2.2. Comisia de evaluare nu are dreptul de a dezvalui ofertantilor sau altor persoane neimplicate oficial in procedura de atribuire a contractului de achizitie publica informatii legate de propria activitate pana cand nu a fost comunicat rezultatul aplicarii procedurii respective.
    E.3. Frauda si coruptie
    E.3.1.
    Ofertantul nu are dreptul de a influenta sau de a incerca sa influenteze comisia de evaluare in procesul de examinare si evaluare a ofertelor sau in decizia de stabilire a ofertei castigatoare, sub sanctiunea excluderii acestuia de la procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
    E.3.2. Nici un ofertant nu are dreptul de a contacta comisia de evaluare asupra nici unei probleme legate de oferta sa, din momentul deschiderii ofertelor pana in momentul atribuirii contractului de achizitie publica.
    Ofertantul are dreptul de a aduce clarificari la oferta si/sau la documentele care insotesc oferta numai ca urmare a unei solicitari scrise din partea comisiei de evaluare.
    E.3.3. Comisia de evaluare are obligatia de a exclude orice ofertant in cazul in care se dovedeste ca acesta a fost sau este angajat in practici corupte ori frauduloase in legatura cu procedura aplicata pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
    E.4. Examinarea documentelor care insotesc oferta
    E.4.1
    . Fiecare ofertant trebuie sa indeplineasca conditiile referitoare la eligibilitate si inregistrare, precum si cerintele solicitate privind capacitatea tehnica si capacitatea economico-financiara.
    Orice ofertant care indeplineste in totalitate cerintele minime corespunzatoare criteriilor de calificare este considerat ofertant calificat.
    E.5. Examinarea ofertelor
    E.5.1
    . Ofertele vor fi examinate de catre comisia de evaluare.
    E.5.2. Comisia de evaluare are obligatia de a stabili care sunt clarificarile necesare pentru evaluarea fiecarei oferte, precum si perioada acordata pentru transmiterea clarificarilor.
    E.5.3. In cazul unei oferte care are un pret aparent neobisnuit de scazut in raport cu serviciul care urmeaza sa fie prestat, comisia de evaluare are obligatia de a solicita, in scris si inainte de a lua o decizie de respingere a acelei oferte, detalii si precizari pe care le considera relevante cu privire la oferta, precum si de a verifica raspunsurile care justifica pretul respectiv.
    E.5.4. Comisia de evaluare are dreptul de a respinge o oferta in oricare dintre urmatoarele cazuri:
    1. oferta nu respecta cerintele prevazute in documentatia pentru elaborarea si prezentarea ofertei;
    2. ofertantul nu transmite in perioada precizata de catre comisia de evaluare clarificarile solicitate;
    3. ofertantul modifica, prin clarificarile pe care le prezinta, continutul propunerii tehnice si/sau al propunerii financiare, cu exceptia situatiei in care modificarea este determinata de corectarea erorilor aritmetice;
    4. oferta contine propuneri referitoare la clauzele contractuale, propuneri care sunt in mod evident dezavantajoase pentru autoritatea contractanta;
    5. explicatiile solicitate conform E.5.3 nu sunt concludente si/sau nu sunt sustinute de documentele justificative cerute de comisia de evaluare.
    E.6. Corectarea erorilor
    E.6.1
    . Singura modificare a continutului propunerii financiare care este permisa in oferta, fara a atrage implicatiile de la E.5.4 lit. c), este corectarea erorilor aritmetice.
    E.6.2. Erorile aritmetice se corecteaza dupa cum urmeaza:
    a) daca exista o discrepanta intre pretul unitar si pretul total (care este obtinut prin multiplicarea pretului unitar cu cantitatea totala), se va lua in considerare pretul unitar, iar pretul total va fi corectat in mod corespunzator;
    b) daca exista o discrepanta intre litere si cifre, se va lua in considerare valoarea exprimata in litere, iar valoarea exprimata in cifre va fi corectata in mod corespunzator.
    E.6.3. Comisia de evaluare are dreptul de a corecta erorile aritmetice numai cu acceptul ofertantului. Daca ofertantul nu accepta corectarea acestor erori, oferta sa va fi considerata necorespunzatoare si, in consecinta, va fi respinsa .
    E.7. Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de servicii
    E.7.1
    . Criteriul pe baza caruia se atribuie contractul de achizitie publica este prevazut in Fisa de date a achizitiei si nu poate fi schimbat pe toata durata de aplicare a procedurii de atribuire a contractului respectiv.
    E.7.2. Criteriul mentionat la E.7.1 poate fi numai oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic.
    E.8. Evaluarea ofertelor
    E.8.1
    . Evaluarea ofertelor si, in urma acestei evaluari, stabilirea ofertei castigatoare se realizeaza de catre comisia de evaluare, avand in vedere incadrarea in perioada de valabilitate a ofertelor, precum si criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
    E.8.2. In cazul in care atribuirea contractului de achizitie publica se face pe baza criteriului mentionat la E.7.2 evaluarea ofertelor consta in acordarea pentru fiecare oferta a unui punctaj rezultat ca urmare a aplicarii algoritmului de calcul descris in Fisa de date a achizitiei.
    Clasamentul pe baza caruia se stabileste oferta castigatoare se intocmeste in ordinea descrescatoare a punctajului acordat.
    E.8.3. Preturile care se compara in scopul intocmirii clasamentului sunt preturile ofertate pentru prestarea integrala a serviciilor, exclusiv T.V.A.
    In cazul in care specificul contractului de servicii nu permite estimarea si cotarea pretului total al prestatiei,in Fisa de date a achizitiei se va preciza ca baza de comparare a ofertelor o reprezinta:
    a) tariful prestatiei, daca obiectul contractului este prestarea unui singur tip de operatiune clar definita; sau
    b) un tarif mediu, care se va calcula - exclusiv in scopul compararii - prin insumarea ponderata a tarifelor reale declarate pentru diferite prestatii, daca obiectul contractului este prestarea unei game diversificate de operatiuni. Ponderea fiecarui tarif real declarat se determina de autoritatea contractanta in functie de ponderea anticipata a fiecarei operatiuni in ansamblul prestatilor care constituie obiect al contractului de servicii respectiv.
    E.9. Stabilirea ofertei castigatoare
    E.9.1.
    Oferta castigatoare stabilita de catre comisia de evaluare va fi oferta care intruneste punctajul cel mai mare rezultat din aplicarea algoritmului de calcul descris in Fisa de date a achizitiei in cazul in care pentru atribuirea contractului de servicii se aplica criteriul "oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic"-
    E.10. Acordarea marjei de preferinta interna
    E.10.1.
    Nu se acorda marja de preferinta interna
    F. Atribuirea contractului de achizitie publica
    F.1. Comunicarea privind rezultatul aplicarii procedurii
    F.1.1
    . Autoritatea contractanta va comunica tuturor ofertantilor rezultatul aplicarii procedurii in cel mult doua zile de la data la care comisia de evaluare a stabilit oferta castigatoare.
    F.1.2. In cazul ofertantilor a caror oferta nu a fost declarata castigatoare comunicarea va preciza daca oferta a fost respinsa si care sunt motivele respingerii, iar in cazul in care a fost admisa, va indica numele ofertantului castigator, precum si caracteristicile si avantajele relative ale ofertei castigatoare fata de oferta respectivului ofertant necastigator.
    F.1.3. Autoritatea contractanta are dreptul de a nu furniza anumite informatii referitoare la atribuirea contractului de achizitie publica care ar putea fi cuprinse in ansamblul informatiilor pe care autoritatea contractanta trebuie sa le furnizeze in acord cu prevederile de la F.1.2, si anume in situatia in care aceasta furnizare:
    1. ar conduce la neaplicarea unei prevederi legale si, implicit, ar fi contrara interesului public; sau
    2. ar prejudicia interesele comerciale ale ofertantilor, inclusiv cele ale ofertantului a carui oferta a fost declarata castigatoare; sau
    3. ar prejudicia concurenta loiala intre oferta ofertanti.
    F.1.4. In cazul ofertantului castigator comunicarea va preciza faptul ca oferta sa a fost declarata castigatoare si ca acesta este invitat in vederea incheierii contractului.
    F.2. Dreptul autoritatii contractante de a anula aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului de achizitie publica
    F.2.1
    . Autoritatea contractanta are dreptul de a anula aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului de achizitie publica numai daca ia aceasta decizie inainte de data transmiterii comunicarii privind rezultatul aplicarii procedurii respective si numai in urmatoarele circumstante:
    1. nici unul dintre ofertanti nu este eligibil sau nu a indeplinit conditiile de calificare prevazute in documentatia pentru elaborarea si prezentarea ofertei;
    2. numarul de ofertanti este mai mic de 2;
    3. au fost prezentate numai oferte necorespunzatoare, respectiv oferte care:
    (i) fie sunt depuse dupa data limita de depunere a ofertelor;
    (ii) fie nu au fost elaborate si prezentate in concordanta cu cerintele prevazute in documentatia pentru elaborarea si prezentarea ofertei;
    (iii) fie contin in propunerea financiara preturi care par in mod evident a nu fi rezultatul liberei concurente;
    (iv) fie contin propuneri referitoare la clauzele contractuale, propuneri care sunt in mod evident dezavantajoase pentru autoritatea contractanta;
    (v) fie, prin valoarea inclusa in propunerea financiara, fiecare dintre ele a depasit valoarea fondurilor alocate pentru indeplinirea contractului de achizitie publica respectiv;
    d) circumstante exceptionale afecteaza procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica sau este imposibila incheierea contractului.
    F.2.2. Decizia de anulare nu creeaza vreo obligatie a autoritatii contractante fata de ofertanti, cu exceptia returnarii garantiei pentru participare.
    F.2.3. In cazul in care anuleaza aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului de achizitie publica, autoritatea contractanta are obligatia de a comunica in scris tuturor ofertantilor atat incetarea obligatiilor pe care acestia si le-au creat prin depunerea de oferte, cat si motivul anularii.
    F.3. Actualizarea pretului contractului de achizitie publica
    F.3.1.
    Autoritatea contractanta are dreptul de a accepta actualizarea pretului contractului, caz in care in cadrul conditiilor de contractare va fi prevazuta o clauza in acest sens.
    F.3.2.
    Autoritatea contractanta are obligatia de a preciza in Fisa de date a achizitiei daca intentioneaza sa accepte actualizarea pretului contractului de achizitie publica si, in cazul in care actualizarea este acceptata, formula de actualizare va fi precizata in Fisa de date a achizitiei.
    F.3.3. Pentru contractele de achizitie publica a caror durata de indeplinire nu depaseste 90 de zile autoritatea contractanta este indreptatita sa impuna un coeficient de actualizare egal cu 1 (preturile din oferta nu se actualizeaza).
    F.4. Incheierea contractului de achizitie publica
    F.4.1
    . Autoritatea contractanta are obligatia de a incheia contractul de achizitie publica cu ofertantul a carui oferta a fost stabilita ca fiind castigatoare de comisia de evaluare.
    F.4.2. Autoritatea contractanta are obligatia de a incheia contractul de achizitie publica in perioada de valabilitate a ofertelor, dar nu mai devreme de 15 zile de la data transmiterii comunicarii privind rezultatul aplicarii procedurii.
    Preturile unitare prevazute in oferta care a fost stabilita castigatoare sunt ferme, contractantul neavand posibilitatea de a modifica oferta care va constitui parte integranta a contractului de achizitie publica.
    F.4.3. In cazul in care oferta care a fost stabilita castigatoare este oferta depusa in comun de mai multi ofertanti, autoritatea contractanta are dreptul de a impune inainte de incheierea contractului legalizarea asocierii ofertantilor respectivi.
    F.4.4. In cazul in care autoritatea contractanta nu ajunge sa incheie contractul cu ofertantul a carui oferta a fost stabilita ca fiind castigatoare, aceasta are dreptul:
    a) de a invita ofertantii, in ordinea descrescatoare a clasamentului, in vederea incheierii contractului; sau
    b) de a anula aplicarea procedurii pentru atribuirea contractului de achizitie publica.
    Observatii pentru ofertanti:
    * Fisa de date (se procura direct de la MLPTL, la cerere)
    * Caiet de sarcini (se procura direct de la MLPTL, la cerere)
    * Fiecare candidat/ofertant care participa, in mod individual sau ca asociat, la procedura pentru atribuirea contractului de achizitie publica are obligatia de a prezenta formularele tip completate in mod corespunzator si semnate de persoanele autorizate.

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de sanatate si servicii de asistenta sociala(cod:85000000-9)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BRASOV

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRASOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de asistenta sanitar -veterinara
    Servicii veterinare
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121794&did=2


    Anunturi noi in BUZAU

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUZAU la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de informare consiliere pentru persoane aflate in cautarea unui loc de munca, someri de lunga durata
    Servicii de orientare si de consultanta profesionala
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121874&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUZAU la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de informare consiliere pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, de etnie roma
    Servicii de orientare si de consultanta profesionala
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121877&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii tipografice, de publicare si servicii conexe(cod:78000000-7)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in VALCEA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VALCEA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: realizare materiale de promovare a parcului national buila-vanturarita
    Servicii tipografice, de publicare si servicii conexe
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121608&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii diverse(cod:93000000-8)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: ii.1.1. obiectul contractului - achizitia de servicii confectionare articole de echipament;
    ii.1.2. autoritatea contractanta achitioneaza servicii pentru confectionarea unor articole de echipament astfel:
    - camasi bluza cu maneca scurta politie rutiera: minim 90 buc. - maxim 115 buc.;
    - bluzon interior complet modular: minim 300 - maxim 350 buc.;
    - bluza matlasata cu maneci detasabile: minim 100 buc. - maxim 120 buc.
    ¤ cantitatile vor fi calculate in functie de consumurile de material.
    Servicii de croitorie
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121913&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de evacuare a apelor reziduale si de eliminare a deseurilor, servicii de igienizare si servicii privind mediul(cod:90000000-7)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BRASOV

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRASOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de reparatii si igenizare scoala magura, judetul brasov.
    Servicii de curatenie si igienizare in mediu urban sau rural si servicii conexe
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121829&did=2


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 16 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN Sibiu
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121680&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN Brasov
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121686&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN Tg. Mures
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121690&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN M. Ciuc
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121691&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN Sf. Gheorghe
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121692&did=2


    Anunturi noi in GALATI

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ZIARE CENTRALE SI LOCALE pentru zona GALATI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de intocmire bilant de mediu

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121511&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii imobiliare(cod:70000000-1)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in CONSTANTA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ZIARE CENTRALE SI LOCALE pentru zona CONSTANTA la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: inchiriere spatiu Sediu Administrativ

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121510&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii informatice si servicii conexe(cod:72000000-5)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: serviciile sunt necesare pentru realizarea unui sistem de rezervare si gestiune a spatiilor de cazare disponibile in cadrul regiei nationale a padurilor-romsilva
    Servicii de programare a pachetelor de produse software
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121582&did=2


    Anunturi noi in DAMBOVITA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DAMBOVITA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de consultanta si instruire in vederea elaborarii si implementarii procedurilor manualului pentru iso14001:2005
    Servicii de planificare a asigurarii calitatii sistemelor
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121628&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii conexe intermedierii financiare(cod:67000000-7)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ZIARE CENTRALE SI LOCALE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: finantarea Proiectului de diminuare a riscurilor in cazul producerii calamitatilor naturale si pregatirea pentru situatii de urgenta
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121546&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de intermediere financiara(cod:66000000-0)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in NESPECIFICATA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NESPECIFICATA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii bancare de acordare credite
    Servicii de acordare de credit
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121772&did=2


    Anunturi noi in TIMIS

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: asigurarea de raspundere civila generala a persoanelor juridice, fata de terti si asigurarea materialului rulant si a marfurilor in caz de accidente sau de evenimente feroviare produse in activitatea de manevra in perioada 15.10.2007 - 15.10.2008,
    Servicii de asigurare feroviara
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121555&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale(cod:74000000-9)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BACAU

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BACAU la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Contract de servicii de expertiza tehnica, studiu de fezabilitate si proiectare tehnica
    Lotul nr. 1: Servicii de expertiza tehnica, studiu de fezabilitate si proiectare privind reabilitarea obiectivului Scoala cu clasele I-VIII nr. 2 "Dimitrie Ghika" din orasul Comanesti. Lotul nr. 2: Servicii de expertiza tehnica , studiu de fezabilitate si proiectare privind consolidarea obiectivul Scoala nr. 1 Bis, cartier Podei, din orasul Comanesti.
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121705&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA NEGOCIERE publicat in ALTE SURSE pentru zona BACAU la data de 16 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: studiu fezabilitate pentru modernizare, reabilitare si dotare camin cultural Beresti, comuna Sascut, judetul Bacau
    se va avea in vedere modernizarea, reabilitarea si dotarea caminului cultural, refacerea instalatiei electrice, a instalatiei de incalzire, grupuri sanitare, euro-fosa si dotare cu aparatura necesara pentru activitatea unui camin cultural
    Studiu de fezabilitate
    Lucrari de constructii de cladiri destinate activitatilor artistice

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121682&did=2


    Anunturi noi in BIHOR

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitionare servicii de dezinsectie (cpv )si de deratizare (cpv )
    Servicii de dezinfectie si de dezinsectie
    Servicii de deparazitare
    Servicii de deratizare
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121449&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: consultanta privind procedurile de realizare a investitiei modernizare drum forestier pietroasa-bulz-scarita, comuna pietroasa, jud. bihor, prin programul sapard.
    Servicii de consultanta in infrastructura
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121904&did=2


    Anunturi noi in BRAILA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRAILA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: alimentare cu apa potabila
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121436&did=2


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: elaborare documentatie topocadastrala si inscriere in cartea funciara pentru antestatie cf si drum de acces
    Servicii de cadastru
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121434&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: elaborarea proiectului pentru fazele sf,pth+dde,avize(documentatie+obtinere avize),documentatie de licitatie executie lucrari pentru reabilitare spatii de invatamant corp n-anefs
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121451&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: serviciile de proiectare necesare realizarii unei instalatii de udare a zonei verzi terasate din fata corpurilor c1, c2, c3 ale cladirii palatului parlamentului (zona unirii)-faza pt+de
    Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121888&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Scenarii de securitate la incendiu
    Existenta in centralele hidroelectrice ale Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges a unei documentatii unitare, in conformitate cu prevederile legale in vigoare din punct de vedere al apararii impotriva incendiilor .
    Servicii de consultanta in protectia contra incendiilor si exploziilor si in controlul incendiilor si exploziilor

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121718&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: ,,Salubrizarea autostrazii; Servicii de curatenie specializate
    Diverse servicii de curatenie

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121687&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de curatenie specializate
    Diverse servicii de curatenie

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121689&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Evaluarea Ex-Ante a Strategiei de Dezvoltare Locala a Municipiului Alexandria
    Asistenta tehnica în vederea evaluarii ex-ante a domeniilor prioritare de dezvoltare, asa cum au fost incluse în strategia de dezvoltare locala a municipiului Alexandria, astfel încât, în urma implementarii recomandarilor evaluatorilor, transpunerea sa într-un plan strategic sa asigure un pachet de actiuni care vor conduce la cresterea economica, cresterea bazei de impozitare, crearea de locuri de munca si îmbunatatirea calitatii mediului de viata a comunitatii .
    Servicii generale de consultanta in management

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121661&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: CONTRACT SERVICII DE PROIECTARE
    Servicii de proiectare pentru REABILITARE SPATII DE INVATAMANT CORP L -sediul ANEFS str.Constantin NOICA NR.140 SECTOR 6 Bucuresti
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121665&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Elaborare studiu - Ghid de implementare a acquis-ului comunitar în domeniul mediului pentru sectorul distributiei si furnizarii energiei electrice
    Servicii de elaborare de studii

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121672&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 16 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Evaluarea Ex-Ante a Strategiei de Dezvoltare Locala a Municipiului Turnu Magurele
    Asistenta tehnica în vederea evaluarii ex-ante a domeniilor prioritare de dezvoltare, asa cum au fost incluse în strategia de dezvoltare locala a municipiului Turnu Magurele, astfel încât, în urma implementarii recomandarilor evaluatorilor, transpunerea sa intr-un plan strategic sa asigure un pachet de actiuni care vor conduce la cresterea economica, crearea de locuri de munca si îmbunatatirea calitatii mediului de viata a comunitatii .
    Servicii generale de consultanta in management

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121675&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de consultanta pentru elaborarea strategiei de privatizare a S.N.T.F.M. C.F.R. Marfa - S.A.
    Contractul de achizitie publica are ca obiect prestarea de servicii de consultanta constand in acordarea de asistenta specializata in procesul de elaborare a strategiei de privatizare a Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa C.F.R. Marfa - S.A.
    Consultanta in afaceri si in management si servicii conexe

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121706&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Asistenta tehnica pentru reparare pompa auxiliara de apa de alimentare
    Servicii de asistenta in inginerie
    Manuale tehnice

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121649&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: REABILITAREA LUCRARILOR DE IRIGATII IN AMENAJAREA BILIESTI-SLOBOZIA CIORASTI, JUDETUL VRANCEA
    Servicii de proiectare specializata

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121737&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Modernizare sistem rutier pe DJ 200 B Dimieni (Tunari) -DN 1 Saftica, km. 8+800- km. 25+100
    Verifica respectarea tehnologiilor de executie, în vederea asigurarii nivelului calitativ prevazut în documentatia tehnica, în contractul de executie si normele tehnice în vigoare.
    Servicii de consultanta in constructii

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121740&did=2


    Anunturi noi in CONSTANTA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii foto-film pentru cne cernavoda
    Servicii de relatii cu publicul
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121472&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: asigurarea serviciilor de supraveghere a urmatoarelor lucrari:
    1. lucrari de reabilitare- recompartimentare a imobilului din baza nautica a universitatii maritime din constanta
    2. lucrari de reabilitare - recompartimentare a corpului c-spatii de invatamant, universitatea maritima din constanta, str. mircea cel batran, nr.104;
    3. lucrari de izolatii hidrofuge in pereti- imobil baza nautica a universitatii maritime din constanta.
    Servicii de supraveghere a santierului
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121894&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de consultanta si intocmire documentatie achizitii publice, conform o.u.g. 34/2006, concesiune de bunuri proprietate publica conform o.u.g. 54/2006, intocmire documentatie privind valorificari de bunuri prin vanzare conform o.u.g. 19/2005, alte consultatii in domeniul administratiei publice locale.
    data de deschidere a ofertelor:
    28.09.2007 ora 10:00
    Servicii de consultanta in domeniul achizitiilor
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121855&did=2


    Anunturi noi in COVASNA

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona COVASNA la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare si executie de lurari aferente proiectului de investitii Modernizarea drumurilor forestiere Bodvay-Nagyfenyos si Dimeny din comuna Batani, judetul Covasna
    Lucrari de constructii de drumuri
    Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121714&did=2


    Anunturi noi in DAMBOVITA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DAMBOVITA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: contract de achizitie publica -proiect sediu administratie locala comuna crangurile jud. dambovita
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121797&did=2


    Anunturi noi in DOLJ

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Proiectare - imprejmuire dormitor Statia Piatra Olt
    Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121720&did=2


    Anunturi noi in GORJ

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: evaluarea tehnica a pieselor de schimb electrice si a mijloacelor fixe
    Servicii de expertiza
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121575&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 16 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii dirigentie de santier - extindere scoala generala
    Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121461&did=2


    Anunturi noi in IALOMITA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona IALOMITA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: contract prestari servicii - diriginte santier edilitare
    Servicii de asistenta in domeniul lucrarilor publice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121527&did=2


    Anunturi noi in IASI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unei cladiri spital preventoriu tbc pentru copii.suma alocata de cons. local este in valoare de 16800 ron fara tva
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121457&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: studiu de fezabilitate mansardare corp b casa asachi
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121839&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: REGULARIZARE RAU VAMASOAIA, JUDETUL IASI
    AMENAJARE ALBIE 7 KM, RIGOLA PREFABRICATA DIN BETON ARMAT 7,4 KM, REABILITARE ECHIPAMENTE HIDROMECANICE
    Lucrari de regularizare a cursurilor de apa si a viiturilor
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121654&did=2


    Anunturi noi in ILFOV

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: studiu de fezabilitate-modernizare drumuri interioare oras buftea ,modernizarea retelelor de utilitati existente in corpul drumului
    Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121441&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: reparatie capitala-reabilitare retea canalizare (pt,cs,dde, documentatie pt licitatia de excutie,documentatie pt obtinerea avizelor si autorizatiei de construire,verificare proiect de executie de verificatori atestati mlptl,refacerea/actualizarea devizului general,asistenta tehnica pe parcursul executiei)
    Servicii de asistenta de proiectare
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121565&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: prestarea serviciilor avand ca obiect - elaborarea hartii strategice de imisie zgomot aeroportuar si a rapoartelor aferente
    Servicii de efectuare de studii
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121939&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: intocmire pt,de,cs executie trotoare dn2
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121791&did=2

    Anunt nou de INTENTIE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare faza SF, studii geotehnice, ridicari topo, studiu de fezabilitate, proiect tehnic de executie si consultanta pentru obiectivele Prima infiintare retea de apa uzata (canalizare si statii de epurare) si extindere retea de alimentare cu apa, realizate prin fonduri structurale, in comuna Corbeanca, judet Ilfov
    Valoarea estimata fara TVA: intre 115,000 si 125,000 EUR
    Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121631&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de Proiectare faza SF, studii geotehnice, ridicari topo, studiu de fezabilitate, proiect tehnic de executie si consultanta pentru obiectivele Prima infiintareretea de apa uzata (canalizare si statii de epurare ) si extindere retea de alimentare cu apa, realizate prin fonduri structurale, in comuna Corbeanca, judetul Ilfov
    Proiectare faza Sf, studii geotehnice, ridicari topo, studiu de fezabilitate, proiect tehnic de executie si consultanta pentru Prima infiintare retea de apa uzata (canalizare si statii de epurare) si extindere retea de alimentare cu apa, realizate prin fonduri structurale, in comuna Corbeanca, judetul Ilfov
    Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121694&did=2


    Anunturi noi in MEHEDINTI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MEHEDINTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: realizare studiu de fezabilitate, proiect tehnic, detalii de executie documentatii avize, asistenta tehnica pentru obiectivul de investitii reabilitare imobile grup scolar matei basarab strehaia, confrm temei de proiectare stabilita
    Servicii de proiectare specializata
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121942&did=2


    Anunturi noi in MURES

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: amenajare curte cu acces auto
    Servicii de amenajare peisagistica
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121896&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: masuratori topo-geodezice in incinta s.e.mures
    Servicii de topografie
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121821&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: studiu de fezabilitate si documentatie pentru obtinerea avizelor pentru modernizare cartier a.saguna
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121767&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitia serviciului de consultanta si intocmire documentatie pentru sistemul de management integrat al se.mures, partea de securitatea si sanatatea in munca
    Servicii de consultanta in domeniul securitatii
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121579&did=2


    Anunturi noi in NEAMT

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: intocmire studiu de fezabilitate modernizare strada 1 decembrie 1918 si strada cetatea neamtului, municipiul piatra neamt
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121773&did=2


    Anunturi noi in NESPECIFICATA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NESPECIFICATA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de examinari nedistructive in perioadele de functionare si opriri planificate ale cne cernavoda
    Servicii de testare nedistructiva
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121789&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NESPECIFICATA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: dirigentie santier pt. reabilitare scoala generala runcu si reabilitare g.s.i. bilta
    Servicii de supraveghere a lucrarilor
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121903&did=2


    Anunturi noi in OLT

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona OLT la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: intocmire de studiu geodezic pentru teren in supr.de 20 ha -zona milcov
    Servicii de inginerie geotehnica
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121502&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona OLT la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: efectuare de planuri topometrice pentru teren in supr.20ha -zona milcov
    Servicii de cartografie
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121438&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona OLT la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: documentatie cadastrala de dezmembrare teren in suprafata de 20 ha-zona milcov
    Servicii de cadastru
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121440&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona OLT la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: efectuat imprejmuire gard h=0,50m si imprejmuire gard h=1m pe domeniul public
    Servicii de amenajare peisagistica
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121452&did=2


    Anunturi noi in PRAHOVA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de actualizare plan urbanistic general al comunei cosminele
    Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121549&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare Punere in siguranta subtraversare parau Pesceana
    Servicii de proiectare Punere in siguranta subtraversare parau Pesceana cu conducta de transport titei 10 3/4 F1 Ticleni-Ploiesti, conducta de transport etan 5 9/16 Turburea-Pitesti si conducta de protectie cablu fibra optica 6 5/8, in localitatea Amarasti, judetul Valcea
    Servicii de proiectare a conductelor

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121742&did=2


    Anunturi noi in TULCEA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TULCEA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: studiu hidrogeologic si proiectare de foraj a 3 puturi pentru alimentare cu apa murighiol
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121532&did=2


    Anunturi noi in VASLUI

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona VASLUI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Proiectare si executie a lucrarii Gradinita cu 4 sali de grupa, localitatea Dodesti, comuna Dodesti, judetul Vaslui
    Lucrari de constructii de gradinite
    Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121660&did=2


    Anunturi noi in VRANCEA

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona VRANCEA la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: PROIECTARE MANAGEMENTUL DESEURILOR ÎN ORASUL ODOBESTI
    Proiectare platforma amplasare presa de împachetat colectare selectiva si platforme amplasare containere colectare selectiva
    Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121744&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii pentru agricultura, pentru silvicultura si pentru horticultura(cod:77000000-0)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in HUNEDOARA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: prestari servicii transport material lemnos la ocoalele silvice din cadrul d.s.deva
    Servicii de transport de busteni
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121906&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii de exploatare forestiera la ocoalele silvice din cadrul d.s.deva
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121911&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de reparare, de intretinere si de instalare(cod:50000000-5)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BRAILA

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BRAILA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: REPARATII SI ÎNTRETINERE CABLURI DE TELECOMUNICATII SPECIALE
    Se vor executa lucrari de REPARATII SI ÎNTRETINERE CABLURI DE TELECOMUNICATII SPECIALE prin încheierea unor contracte subsecvente. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.
    Servicii de reparare si de intretinere a liniilor de telecomunicatii

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121656&did=2


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de reparatii elicoptere IAR 316 B
    Inspectii 400 ore, 800 ore functionare, revizii speciale, reparatii ansamble mecanice principale;
    Servicii de reparare si de intretinere a elicopterelor

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121700&did=2


    Anunturi noi in CONSTANTA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: reparatii
    Servicii de reparare si de intretinere a rezervoarelor
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121459&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: REPARATIE LANSATOR TL 4
    Servicii de reparatii pentru lansator TL 4
    Servicii de reparare si de intretinere a macaralelor

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121671&did=2


    Anunturi noi in HUNEDOARA

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona HUNEDOARA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de reparare a doua motoare LDH450 CP- MB 836 Bb
    Servicii de reparare si de intretinere a locomotivelor

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121650&did=2


    Anunturi noi in MURES

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: revizie tehnica la intrerupator 220kv+mop la grupurile energetice ta1 si ta2, conform fisei de date anexate
    Servicii de reparare si de intretinere a masinilor si aparatelor electrice si a echipamentului conex
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121893&did=2


    Anunturi noi in SALAJ

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 16 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: reabilitare iluminat public in comuna agrij
    Reconditionarea instalatiilor de iluminare publica
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121462&did=2


    Anunturi noi in SIBIU

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SIBIU la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de reparare si de intretinere a vehiculelor si a echipamentelor aferente si servicii conexe
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121856&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de transport terestru si prin conducte(cod:60000000-8)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BACAU

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BACAU la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: servicii transport cadre didactice institutii scolare comuna racaciuni
    Servicii de transport de pasageri pe baza de grafic
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121815&did=2


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 16 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN Sibiu
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121680&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN Brasov
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121686&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN Tg. Mures
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121690&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN M. Ciuc
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121691&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de inchiriere autovehicule, utilaje si echipamente pentru prevenirea si combaterea inzapezirii drumurilor nationale si a poleiului, achizitie nisip si transport material antiderapant si chimic pe raza SDN Sf. Gheorghe
    Servicii de deszapezire
    Servicii de transport rutier de marfuri

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121692&did=2


    Anunturi noi in GORJ

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Achizitie si transport auto piatra sparta 3000 mc, pentru EMC Motru
    Achizitie si transport auto piatra sparta pentru exec. diverse lucrari
    Servicii de transport cu vehicule adaptate la marfuri in vrac

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121739&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de transport aerian(cod:62000000-2)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Servicii de transport aerian tip Charter
    Asigurarea deplasarii membrilor Delega]iei Olimpice a României care va participa la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 pe ruta Bucuresti - Beijing - Bucuresti pentru un numar maxim de 200 persoane.

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121703&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de vanzare cu amanuntul(cod:52000000-9)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in VALCEA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VALCEA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitionare echipament munte pentru cercetare si organizare tabere in parcul national buila-vanturarita
    Servicii de vanzare cu amanuntul
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121615&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Echipament si aparate de radio, televiziune, comunicatii, telecomunicatii si articole conexe(cod:32000000-3)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BRASOV

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRASOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: sistem audio pentru o sala de conferinte
    Echipament de sonorizare
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121924&did=2


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de INTENTIE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Magistrala 4. Racordul 1. Linia de Centura - Industriilor. Instalatii de informare dinamica si sonorizare.
    Montajul unor instalatii pentru informare dinamica si sonorizare.
    Lucrari de instalatii pentru cladiri
    Echipament de sonorizare
    Instalare de echipament de semnalizare

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121630&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Achizitie centrala telefonica digitala
    Cumparare centrala telefonica digitala
    Centrale telefonice interne digitale

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121735&did=2


    Anunturi noi in DOLJ

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Achizitie camere video, aparate foto, televizoare, blu-ray disc player, monitoare
    Ecrane de afisare
    Televizoare color
    Aparate de redare video
    Aparate de fotografiat

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121719&did=2


    Anunturi noi in GORJ

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GORJ la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: -lotul 1 - tv color mici=16 buc
    -lotul 2 - televizor color ecran plasma=1 buc
    - lotul 3 - aparat dvd cu boxe=1 buc
    - lotul 4 - minicamera inspectie video=1 buc
    - lotul 5 - camera video digitala = 3 buc
    - lotul 6 - videoproiector digital = 2 buc
    - lotul 7 - statie convorbire scsa-01=30 buc
    Receptoare de televiziune si de radio si aparate de inregistrare sau de redare a sunetului sau a imaginii
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121456&did=2


    Anunturi noi in IASI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: furnizare echipamente gps
    Echipament de comunicatii prin satelit
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121770&did=2


    Anunturi noi in NESPECIFICATA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NESPECIFICATA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: echip.pt.realizarea leg. telef. si transmiterii prin cablu cu fibra optica clocotis
    Echipament telefonic
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121846&did=2


    Anunturi noi in TIMIS

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Imprimante laser alb-negru, monitoare LCD, memorii USB, software
    Imprimante laser alb/negru, monitoare LCD 19, memorii USB (USB flash drives), software Microsoft Windows Vista si Microsoft Office 2007, antivirus NOD32.
    Unitati de memorie
    Software antivirus
    Monitoare video color

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121750&did=2

    Licitatii - anunturi noi in categoria Aparate medicale si de laborator, aparate optice si de precizie, ceasuri si ceasornice, produse farmaceutice si consumabile medicale conexe(cod:33000000-0)

    Stimate(a) Vizitator,

    Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


    Anunturi noi in BRASOV

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRASOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitia unui sistem compus din videoproiector si ecran de proiectie, montare si punere in functiune
    Aparate de proiectie
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121927&did=2


    Anunturi noi in BUCURESTI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitionarea produsului echipament de masura cu caracteristici conform caiet de sarcini.
    Instrumente de masurat
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121552&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Lotul 1 - Arhitecturi bazate pe microprocesoare - 1 buc Lotul 2 - Echipamente pentru laboratoare didactice- 1 buc Lotul 3 - Echipamente dezvoltare aplicatii- 1 buc Lotul 4 - Sisteme de calcul si echipamente periferice- 1 buc Lotul 5 - Componente Rack- 1 buc Lotul 6 - Echipamente retelistica - 1 buc Lotul 7 - Sisteme de achizitie date - 1 buc
    Echipament de masurare si de control

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121667&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: contract furnizare ecografe pentr aplicatii in cardiologie, cu doppler color
    Aparate de radiologie

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121673&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Aparatura de laborator
    1)Spectrometru FT-IR cu optica aurita
    Spectrometre

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121724&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Reactivi si consumabile specifice
    Achizitie de reactivi si consumabile compatibile cu aparatele din dotarea institutiei
    Reactivi si produse de contrast
    Consumabile medicale nechimice si consumabile hematologice

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121746&did=2


    Anunturi noi in CLUJ

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: cf.documentatiei de atribuire
    Dispozitive de punctie venoasa si de prelevare de sange
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121443&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: contract de furnizare produse
    Accesorii pentru cateter
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121826&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 16 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Achizitie aparate terapie
    Aparat pentru terapie cu curenti de joasa frecventa5Aparat combinat pentru electroterapie, emg+electrostimulare1Aparat pentru terapie electromagnetica pulsatila de inalta frecventa diapulse2Aparat terapie combinata de electroterapie,ultrasunet si laser1Aparat terapie cu radiatii ultraviolete 1Vana pentru dus subacval1Aparat pentru terapie cu curenti de medie frecventa si curenti interferentiali2Aarat magnetoterapie1Aparat pentru terapie baie galvanica patru celulara1
    Terapeutica

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121676&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 15 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: CONTRACT DE FURNIZARE DISPOZITIV PENTRU IMPLANTURI COHLEARE
    Implant cohlear

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121702&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: AUTOCLAV,CENTRIFUGA
    Autoclave
    Centrifuge

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121725&did=2


    Anunturi noi in CONSTANTA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: critical spare parts pr-1 annunbars and flow indicators
    Debitmetre
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121777&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Manometre
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121925&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: termorezistente
    Aparate de detectare
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121938&did=2


    Anunturi noi in DOLJ

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: furnizare produse
    Aparate si instrumente medicale
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121526&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Achizitie balante de precizie

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121743&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Achizitie camere video, aparate foto, televizoare, blu-ray disc player, monitoare
    Ecrane de afisare
    Televizoare color
    Aparate de redare video
    Aparate de fotografiat

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121719&did=2


    Anunturi noi in IASI

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: microscop de cercetare - 1 buc.
    Microscoape optice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121862&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: Echipamente laborator TX
    CONFORM DOCUMENTATIEI DE ATRIBUIRE
    Spectrometre
    Masini si aparate de testare si masurare

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121841&did=2

    Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 14 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: fire sutura si cartuse pentru sutura mecanica chirurgicala
    Suturi chirurgicale
    Material pentru suturi chirurgicale

    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121716&did=2


    Anunturi noi in ILFOV

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitie microscop metalografic
    Microscoape optice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121764&did=2


    Anunturi noi in MURES

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: bracket, ligaturi, tub vestibular, inel molar, tub vestibular, surub disjunctor
    Aparate ortodontice
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121612&did=2


    Anunturi noi in SIBIU

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SIBIU la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitie aparat fibrobronhoscop si accesorii
    Accesorii de radioterapie
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121587&did=2


    Anunturi noi in TIMIS

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitie produs-balanta tehnica
    Balante de precizie
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121792&did=2

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitie produs-microscop
    Microscoape
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121798&did=2


    Anunturi noi in VRANCEA

    Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VRANCEA la data de 17 Septembrie 2007

    Obiectul Anuntului: achizitionarea de aparatura de laborator : spectrofotometru cu absorbtie atomica cu cuptor de grafit
    Spectrometre
    http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=121609&did=2

     
    google analytics