13 oct. 2010

ROLICITATII

  • ofera cel mai simplu si util sistem de identificare si urmarire a anunturilor de achizitii publice si licitatii de vanzare din Romania si Uniunea Europeana.
  • este platforma cea mai vasta de informatii din domeniul achizitiilor publice centralizand anunturile din toate sursele: SEAP, MONITORUL OFICIAL, JURNALUL OFICIAL al UE, presa nationala si locala, site-uri ale institutiilor publice, altele.
  • ofera in plus si licitatiile de vanzare de bunuri mobile si imobile organizate de DGFP-ANAF, AVAS, BRM, lichidatori judiciari, executori bancari, banci, primarii, ziare, alte site-uri.
    ROLICITATII va recomanda sa PARTICIPATI pentru a profita de OPORTUNITATILE ce apar zilnic!

CautareAchizitii publice si atribuiri din Romania, UE si alte tari. Licitatii de vanzare organizate de banci, executori, AVAS etc.

NotificareAlegeti domeniile de interes (codurile CPV relevante) pentru a primi zilnic prin e-mail licitatiile publice din Romania, UE si alte tari.

MonitorizareSalvati in lista de monitorizare anunturile importante pentru care doriti sa fiti anuntat despre modificarile survenite la documentatia initiala.

FormulareGenerati online formularele necesare in procedurile de achizitii publice.

Ciulea's Blog

↑ Grab this Headline Animator ciulea

 
google analytics