22 nov. 2007

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 119 din 24 octombrie 2007

privind măsurile pentru combaterea întârzierii executării obligaţiilor de plată rezultate din contracte comerciale

EMITENT: GUVERNUL

PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 738 din 31 octombrie 2007

Având în vedere prevederile art. 249 din Tratatul instituind Comunitatea Europeană, care instituie obligaţia României, în calitate de stat membru al Uniunii Europene, de a transpune în dreptul intern directivele comunitare,

ţinând seama că Directiva 2000/35/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind combaterea întârzierii plăţilor în tranzacţiile comerciale este în vigoare în statele membre de la data publicării în Jurnalul Oficial al Comunităţilor Europene, termenul de transpunere acordat acestora fiind 8 august 2002,

având în atenţie angajamentele asumate de autorităţile române prin Tratatul de aderare la Uniunea Europeană,

în temeiul art. 115 alin. (4) din Constituţia României, republicată,

Guvernul României adoptă prezenta ordonanţă de urgenţă.

NU PIERDETI NICI UN ANUNT DE LICITATII ROLICITATII

CAP. I

Definiţii

ART. 1

În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, termenii şi expresiile de mai jos au următoarele semnificaţii:

1. contract comercial reprezintă contractul încheiat între comercianţi ori între aceştia şi o autoritate contractantă, având ca obiect furnizarea unor bunuri sau prestarea de servicii contra unui preţ constând într-o sumă de bani;

2. autoritate contractantă reprezintă:

a) orice autoritate publică a statului român sau a unui stat membru al Uniunii Europene, care acţionează la nivel central, regional ori local;

b) orice organism de drept public, altul decât cele prevăzute la lit. a), cu personalitate juridică, care a fost înfiinţat pentru a satisface nevoi de interes general, fără caracter comercial, şi care se află în cel puţin una dintre următoarele situaţii:

- este finanţat, în majoritate, de către o autoritate contractantă, astfel cum este definită la lit. a);

- se află în subordinea sau este supusă controlului unei autorităţi contractante, astfel cum este definită la lit. a);

- în componenţa consiliului de administraţie ori, după caz, a consiliului de supraveghere şi directoratului mai mult de jumătate din numărul membrilor sunt numiţi de o autoritate contractantă, astfel cum este definită la lit. a);

c) orice asociere formată de una sau mai multe autorităţi contractante dintre cele prevăzute la lit. a) sau b);

3. întârzierea plăţii reprezintă depăşirea termenului contractual sau legal stabilit pentru executarea obligaţiei de plată a preţului;

4. titlu executoriu reprezintă hotărârea pronunţată de o instanţă judecătorească sau decizia de plată emisă de altă autoritate competentă, prin care s-a dispus fie plata imediată, fie plata în rate, care permite creditorului să recupereze creanţele de la debitor prin mijloace de executare silită.

NU PIERDETI NICI UN ANUNT DE LICITATII ROLICITATII

CAP. II

Domeniul de aplicare

ART. 2

(1) Prezenta ordonanţă de urgenţă se aplică creanţelor certe, lichide şi exigibile ce reprezintă obligaţii de plată a unor sume de bani care rezultă din contracte comerciale.

(2) Nu sunt incluse în sfera de aplicare a prezentei ordonanţe de urgenţă:

a) creanţele înscrise la masa credală în cadrul unei proceduri de insolvenţă;

b) contractele încheiate între comercianţi şi consumatori.

CAP. III

Dobânda aplicabilă obligaţiilor de plată rezultate din contracte comerciale

ART. 3

(1) Creanţa constând în plata preţului produce dobânzi după cum urmează:

a) în cazul contractelor încheiate între comercianţi, potrivit art. 43 din Codul comercial;

b) în cazul contractelor încheiate între comercianţi şi o autoritate contractantă, fără a fi necesară punerea în întârziere a debitorului:

(i) dacă în contract a fost fixat un termen de plată, din ziua următoare acestui termen;

(ii) dacă data sau termenul de plată nu este fixată/fixat în contract:

- după 30 de zile de la data primirii de către debitor a facturii sau a oricărei alte asemenea solicitări de plată;

- dacă data primirii facturii ori a unei solicitări echivalente de plată este incertă, după 30 de zile de la recepţia mărfurilor sau prestarea serviciilor;

- dacă solicitarea de plată a fost comunicată înainte de a primi mărfurile sau serviciile, la expirarea unui termen de 30 de zile de la primirea mărfurilor sau prestarea serviciilor;

- dacă legea sau contractul stabileşte o procedură de acceptare ori de verificare, permiţând certificarea conformităţii mărfurilor sau serviciilor, iar debitorul a primit factura ori solicitarea de plată la data verificării sau anterior acestei date, la expirarea unui termen de 30 de zile de la ultima dintre aceste date.

(2) Creditorul poate să pretindă daune-interese suplimentare pentru toate cheltuielile făcute pentru recuperarea sumelor ca urmare a neexecutării la timp a obligaţiilor de către debitor.

(3) Este nulă orice convenţie prin care se fixează o obligaţie de punere în întârziere pentru a opera curgerea dobânzilor sau un termen de la care creanţa produce dobânzi mai mare decât cel prevăzut la alin. (1).

ART. 4

(1) Părţile sunt libere să stabilească rata dobânzii pentru întârzierea în plata preţului.

(2) În cazul în care rata dobânzii nu este stabilită prin contract, se va aplica rata dobânzii de referinţă stabilită de Banca Naţională a României. Rata de referinţă în vigoare în prima zi calendaristică a semestrului se aplică în următoarele 6 luni.

NU PIERDETI NICI UN ANUNT DE LICITATII ROLICITATII

CAP. IV

Dispoziţii procedurale

ART. 5

(1) Cererea privind creanţa de plată a preţului se depune la instanţa competentă pentru judecarea fondului cauzei în primă instanţă.

(2) În cazul litigiilor privitoare la obligaţii de plată rezultând din contracte comerciale nu este necesară parcurgerea, în prealabil, a etapei concilierii directe prevăzute la art. 720^1 din Codul de procedură civilă.

ART. 6

(1) Cererea introdusă potrivit prevederilor art. 5 cuprinde:

a) numele şi domiciliul sau, după caz, denumirea şi sediul creditorului;

b) numele şi domiciliul debitorului persoană fizică, iar în cazul debitorului persoană juridică, denumirea şi sediul, precum şi, după caz, numărul certificatului de înmatriculare în registrul comerţului, codul fiscal şi contul bancar;

c) suma ce face obiectul creanţei, temeiul de fapt şi de drept al obligaţiilor de plată, perioada la care se referă acestea, termenul la care trebuia făcută plata şi orice element necesar pentru determinarea datoriei;

d) semnătura creditorului.

(2) La cerere se anexează înscrisurile ce atestă cuantumul sumei datorate şi orice alte înscrisuri doveditoare ale acesteia.

(3) Cererea şi actele anexate la aceasta se depun în copie în atâtea exemplare câte părţi sunt, plus unul pentru instanţă.

ART. 7

(1) Pentru soluţionarea cererii, judecătorul dispune citarea părţilor, potrivit dispoziţiilor Codului de procedură civilă referitoare la pricinile urgente, pentru explicaţii şi lămuriri, precum şi pentru a stărui în efectuarea plăţii sumei datorate de debitor ori pentru a se ajunge la o înţelegere a părţilor asupra modalităţilor de plată. Citaţia va fi înmânată părţii cu 3 zile înaintea termenului de judecată.

(2) Când creditorul învederează că, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă, nu a izbutit să afle domiciliul sau sediul pârâtului, preşedintele instanţei va dispune citarea acestuia prin publicitate. Afişarea, precum şi publicarea citaţiei în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, sau într-un ziar de largă circulaţie se fac cu 5 zile înainte de data fixată pentru judecată.

(3) La citaţia pentru debitor se vor anexa, în copie, cererea creditorului şi actele depuse de acesta în dovedirea pretenţiilor.

(4) În citaţie se va preciza că până cel mai târziu în ziua fixată pentru înfăţişare, debitorul este obligat să depună întâmpinare, sub sancţiunea decăderii din dreptul de a mai propune probe şi de a invoca excepţii, în afara celor de ordine publică. În cazul nedepunerii întâmpinării, instanţa poate considera aceasta ca o recunoaştere a pretenţiilor creditorului.

ART. 8

(1) În cazul în care creditorul declară că a primit plata sumei datorate, instanţa ia act de această împrejurare printr-o încheiere irevocabilă.

(2) Dacă creditorul şi debitorul ajung la o înţelegere asupra plăţii, instanţa ia act de aceasta, pronunţând o hotărâre de expedient, potrivit art. 271 din Codul de procedură civilă, care, prin excepţie de la art. 273 din acelaşi cod, este irevocabilă.

(3) Hotărârea de expedient constituie titlu executoriu.

ART. 9

(1) Sub sancţiunea decăderii, debitorul poate contesta creanţa prin întâmpinare.

(2) În cazul în care debitorul contestă creanţa, instanţa verifică dacă această contestaţie este întemeiată.

(3) În cazul în care contestaţia este întemeiată, instanţa va respinge cererea creditorului printr-o încheiere irevocabilă. În această situaţie, creditorul poate introduce cerere de chemare în judecată potrivit dreptului comun.

ART.10

(1) În cazul în care, ca urmare a verificării cererii pe baza înscrisurilor depuse, a declaraţiilor părţilor, precum şi a celorlalte probe administrate, constată că cererea este întemeiată, instanţa emite o ordonanţă de plată, în care se precizează suma şi termenul de plată.

(2) Dacă debitorul recunoaşte o parte a pretenţiilor creditorului, instanţa emite o ordonanţă de plată parţială pentru suma ce corespunde părţii necontestate a creanţei, stabilind termenul de plată.

(3) Termenul de plată nu va fi mai mic de 10 zile şi nici nu va depăşi 30 de zile de la data comunicării ordonanţei de plată. Judecătorul nu va putea stabili alt termen de plată decât dacă părţile se înţeleg în acest sens.

(4) Ordonanţa de plată se va comunica fiecărei părţi de îndată, potrivit prevederilor Codului de procedură civilă.

ART. 11

În cazul în care instanţa, examinând probele cauzei, pronunţă o ordonanţă de plată numai pentru o parte din creanţa pretinsă, creditorul poate formula cerere de chemare în judecată potrivit dreptului comun pentru a obţine obligarea debitorului la plata restului datoriei.

ART. 12

(1) Procedura prevăzută la art. 5-8 şi la art. 11 nu va depăşi 90 de zile de la data introducerii cererii creditorului.

(2) Termenul prevăzut la alin. (2) nu include perioadele de întârziere ce sunt în culpa creditorului.

ART. 13

(1) Împotriva ordonanţei de plată debitorul poate formula cerere în anulare.

(2) Cererea în anulare se soluţionează de către instanţa care a emis ordonanţa de plată.

(3) Cererea în anulare nu suspendă executarea. Suspendarea va putea fi însă încuviinţată, la cererea debitorului, numai cu dare de cauţiune, al cărei cuantum va fi fixat de instanţă.

(4) Dacă instanţa învestită admite cererea în anulare, aceasta va anula ordonanţa de plată, pronunţând o hotărâre irevocabilă. Prevederile art. 9 alin. (3) se aplică în mod corespunzător.

(5) Hotărârea prin care a fost respinsă cererea în anulare este irevocabilă.

ART. 14

(1) Ordonanţa de plată, devenită irevocabilă ca urmare a neintroducerii sau respingerii cererii în anulare, constituie titlu executoriu.

(2) Împotriva executării silite a ordonanţei de plată debitorul poate face contestaţie la executare, potrivit dreptului comun. În cadrul contestaţiei nu se pot invoca decât aspecte legate de procedura de executare.

ART. 15

Cererea pentru emiterea ordonanţei de plată prevăzute la art. 12 alin. (1) se timbrează potrivit dispoziţiilor art. 3 lit. o^1) din Legea nr. 146/1997 privind taxele judiciare de timbru, cu modificările şi completările ulterioare.

NU PIERDETI NICI UN ANUNT DE LICITATII ROLICITATII

*

Prezenta ordonanţă de urgenţă transpune Directiva 2000/35/CE privind combaterea întârzierii plăţilor în tranzacţiile comerciale, publicată în Jurnalul Oficial al Comunităţilor Europene nr. L 200 din 8 august 2000.

PRIM-MINISTRU

CĂLIN POPESCU-TĂRICEANU

Contrasemnează:

---------------

Ministrul justiţiei,

Tudor-Alexandru Chiuariu

Ministrul pentru întreprinderi

mici şi mijlocii, comerţ, turism

şi profesii liberale,

Ovidiu Ioan Silaghi

Departamentul pentru Afaceri Europene,

Adrian Ciocănea,

secretar de stat

Ministrul economiei

şi finanţelor,

Varujan Vosganian

Bucureşti, 24 octombrie 2007.

Nr. 119.

--------

NU PIERDETI NICI UN ANUNT DE LICITATII ROLICITATII

Licitatii - anunturi noi in categoria Produse si materiale prefabricate(cod:28000000-2)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in ARGES

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona ARGES la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Furnizare pubele, containere si saci plastici pentru deseuri menajere si deseuri colectate selectiv în cadrul proiectului ,, Sistem performant de colectare a deseurilor livrare la adresa autoritatii contractante
Containere din plastic pentru deseuri
Saci si pungi din polietilena pentru deseuri
Containere pe roti

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153759&did=2


Anunturi noi in BIHOR

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BIHOR la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: furnizare stalpi ornamentali tip s718
Produse din fonta
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153858&did=2


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: lot 1. "produse promotionale si servicii tipografice pentru personalizarea acestora : agende" - cod cpv ,
lot 2."produse promotionale si servicii tipografice pentru personalizarea acestora : calendare" - cod cpv ,
lot 3."produse promotionale si servicii tipografice pentru personalizarea acestora : pixuri, suport carti de vizita si usb memory stick"; - cod cpv , ,
lot 4."produse promotionale si servicii tipografice pentru personalizarea acestora : truse stilouri" - cod cpv ,
lot 5."produse promotionale si servicii tipografice pentru personalizarea acestora : felicitari" - cod cpv ,
in cantitatile si cu caracteristicile solicitate la sectiunea caiet de sarcini din documentatia de atribuire atasata prezentei invitatii.
Diverse articole din metal
Piese si accesorii pentru computere
Accesorii de birou
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153879&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: nivela laser autonivelanta
Scule de mana
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153821&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Achizitionare materiale de constructii conform caietului de sarcini

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153772&did=2


Anunturi noi in CONSTANTA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CONSTANTA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: lockwashers
Saibe
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153498&did=2


Anunturi noi in GALATI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GALATI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: achizitionare 60 tone mixtura stocabila la rece tip masba-vrac,inclusiv transportul
Materiale de intretinere rutiera de iarna
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153861&did=2


Anunturi noi in GIURGIU

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GIURGIU la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: container birouri
Constructii modulare prefabricate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153919&did=2


Anunturi noi in ILFOV

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: achizitionare cutii filme de 35 mm
Cutii din metal
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153555&did=2


Anunturi noi in MARAMURES

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MARAMURES la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: timplarie de aluminiu
Ferestre din aluminiu
Valoare estimata totala: 75,630 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153517&did=2


Anunturi noi in MURES

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona MURES la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: recipient hidrofor v=2000 l, pn=10 bari, echipat cu presostat 0-10 bari
Cisterne, rezervoare, containere si cuve metalice sub presiune
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153469&did=2


Anunturi noi in NEAMT

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NEAMT la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: materiale pentru indemanari practice
Materiale de constructii si articole conexe
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153718&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii diverse(cod:93000000-8)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in IASI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Achizitie servicii spalatorie
Servicii de spalatorie si de curatatorie uscata

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153753&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii tipografice, de publicare si servicii conexe(cod:78000000-7)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de editare, tiparire si distributie a buletinului informativ

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153544&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de evacuare a apelor reziduale si de eliminare a deseurilor, servicii de igienizare si servicii privind mediul(cod:90000000-7)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in GIURGIU

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona GIURGIU la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Inchirieri de utilaje
Contractul/le consta in prestari de servicii cu mijloace mecanizate(utilaje), in punctele de lucru stabilite in cadrul serviciilor autoritatii contractante.
Inchiriere de vehicule de transport de marfuri cu sofer
Inchiriere de utilaje si de echipament de constructii si de lucrari publice cu operator
Servicii de colectare a deseurilor
Servicii de transport de deseuri

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153782&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale(cod:74000000-9)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in ARAD

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ARAD la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: sf+pt+de+cs canalizare menajera si pluviala la centrul de ingrijire pentru persoane varstnice
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153479&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ARAD la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: studiului de fezabilitate - panou de escalada in municipiul arad
Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153512&did=2


Anunturi noi in ARGES

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ARGES la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului:
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153569&did=2


Anunturi noi in BACAU

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BACAU la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: masuratori topometrice pentru urmarirea comportarii constructiilor la digurile si barajul bacau din administrarea s.g.a. bacau; intocmire documentatii pentru carti funciare la sediile punctelor de lucru ale s.g.a. bacau.
Servicii de topografie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153832&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BACAU la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: studiu de fezabilitate pt.obiectivul extindere retea calculatoare cu fibra optica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153939&did=2


Anunturi noi in BISTRITA-NASAUD

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BISTRITA-NASAUD la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: prestari servicii pentru fazele de proiectare studiu de fezabilitate ( inclusiv studiile de teren), proiect tehnic, caiete de sarcini, detalii de executie, documentatii pentru obtinerea avizelor, autorizatiilor, asistenta tehnica din partea proiectantului pe durata implementarii proiectului
« alimentare cu apa a localitatilor ciceu giurgesti si negrilesti », judetul bistrita nasaud
Servicii de proiectare a conductelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153801&did=2


Anunturi noi in BOTOSANI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BOTOSANI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: SERVICII DE CONSULTANTA SI PROIECTARE PENTRU DERULAREA SI IMPLEMENTAREA PROIECTULUI: "REFACERE SI MODERNIZARE DRUMURI SATESTI SI ACHIZITIONAREA DE UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU SERVICII PUBLICE Servicii de consultanta si proiectare pentru accesare de fonduri structurale si managementul implementarii proiectului.
Servicii de consultanta privind gestionarea proiectelor
Servicii de proiectare specializata

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153785&did=2


Anunturi noi in BRAILA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRAILA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: achizitie serviciu - proiectare statie de de compostare pentru deseuri biodegradabile ianca, jud.braila
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153676&did=2


Anunturi noi in BRASOV

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BRASOV la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: cartografiere digitala pentru localitatile din judetul brasov (localitatile cristian, rasnov,sanpetru, moieciu, bran, harman)
Servicii de cartografie
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153883&did=2


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: contract de servicii - audit financiar
Servicii de auditare financiara
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153938&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: expedierea de materiale promotionale la birourile de turism externe ale mimmctpl, la destinatiile prevazute in documentatia de atribuire
Servicii de expediere
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153746&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: reevaluarea activelor fixe corporale, pentru a stabilii valoarea justa a acestora
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153647&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153549&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Asigurarea serviciului de paza al obiectivelor
Servicii de paza

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153789&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Proiect tehnic de executie si montaj degazor apa demineralizata de 1,2 ata complet echipat (inclusiv preincalzitor abur-apa) si automatizarea aferenta CET Grozavesti
Servicii de proiectare tehnica pentru procese si productie industriale

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153752&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Verificarea executiei lucrarilor de constructii la obiectivele de investitii Realizare cladire
Servicii de inspectie tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153757&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare pentru Consolidare cladire statie pompe pacura CAF-uri din CET Sud
Servicii de proiectare tehnica pentru procese si productie industriale

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153770&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de asistenta tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153773&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BUCURESTI la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de contabilitate audit financiar
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153473&did=2


Anunturi noi in CARAS-SEVERIN

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: realizare proiect plan urbanistib zonal;
Servicii de urbanism
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153497&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CARAS-SEVERIN la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: prestarea de servicii de proiectare pentru realizarea studiului de fezabilitate.
Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153888&did=2


Anunturi noi in CLUJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii proiectare, reabilitare cladire;
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153514&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona CLUJ la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: serviciul de supraveghere a lucrarilor de consolidare si reparatii la imobil
Servicii de supraveghere a lucrarilor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153633&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona CLUJ la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: consolidare versant pe drum national
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153520&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona CLUJ la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de reparatii auto
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153476&did=2


Anunturi noi in CONSTANTA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona CONSTANTA la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Lucrari de constructii de cladiri destinate activitatilor de recreere, sportive, culturale, de cazare si restaurante; Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153455&did=2


Anunturi noi in COVASNA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona COVASNA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: lot.1 ,scoala cu clasele i-viii "boloni farkas sandor " belin -constructia(extindere) unei scoli cu 4 sali de clasa ( p+i) si 2 grupuri sanitare interioare pentru elevi si cadre didactice;
lot.2 ,scoala cu clasele i-iv belin-vale -constructia(extindere) unei scoli cu 4 sali de clasa, grup sanitar interior pt. elevi si cadre didactice.
Servicii de arhitectura pentru lucrari de extindere a constructiilor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153620&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona COVASNA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de proiectare si executie de lucrari aferente proiectului de investitii, Modernizarea drumurilor forestiere
Lucrari de constructii de drumuri
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153760&did=2


Anunturi noi in DAMBOVITA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DAMBOVITA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: evaluare bunuri imobile.
Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153907&did=2


Anunturi noi in DOLJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona DOLJ la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Studiu de fezabilitate

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153472&did=2


Anunturi noi in GIURGIU

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GIURGIU la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de consultanta, intocmire sf+pt+dde modernizare drumuri comunale si ulite satesti
Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153910&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona GIURGIU la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de consultanta, intocmire sf+pt+dde modernizare retea iluminat public
Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153925&did=2


Anunturi noi in HARGHITA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HARGHITA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: executia serviciului de proiectare cu urmatoarele faze:
-proiect tehnic;
-detalii de executie;
-caiet de sarcini;
-documentatia de atribuire pentru executie;
-asistenta tehnica pe parcursul executiei;
Servicii de proiectare a conductelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153830&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HARGHITA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: - studiu de fezabilitate
- studii topografice
- studii hidrogeologice
- studii geotehnic
- studii de eveluare a impactului asupra mediului
Servicii de proiectare arhitecturala
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153523&did=2


Anunturi noi in HUNEDOARA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona HUNEDOARA la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de arhitectura si servicii conexe; Lucrari de constructii de institutii de invatamant si centre de cercetare

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153462&did=2


Anunturi noi in IASI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de proiectare amenajare alei, imprejmuiri si zid de sprijin in cimitirele din administratia domeniului public al municipiului iasi, faza pac, pth
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153849&did=2


Anunturi noi in ILFOV

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: expertiza tehnica pentru consolidarea, renovarea si extinderea cladirilor
Servicii de expertiza
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153874&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Construire retea de canalizare
Construirea unui sistem centralizat de colectare a apei uzate prevazut cu statie de epurare. Elaborare, proiect tehnic, caiete de sarcini, detaliu de executie, executie lucrari.
Canalizare de ape reziduale
Lucrari de constructii de statii de epurare a apelor reziduale
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153751&did=2


Anunturi noi in MEHEDINTI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona MEHEDINTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Descarcare carbune vagonabil din vagoane tip Fals, servicii de curatenie in sectia cazane, depozit echipamente, circuit transport zgura si cenusa, servicii de curatenie si intretinere cale ferata CFU
Servicii de curatare industriala

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153778&did=2


Anunturi noi in NESPECIFICATA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona NESPECIFICATA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de consultanta, intocmire sf+pt+dde retea canalizare si statie de epurare ape uzate
Servicii de arhitectura, de inginerie si de constructii, servicii juridice, contabile si alte servicii profesionale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153923&did=2

Anunt nou de INTENTIE publicat in ALTE SURSE pentru zona NESPECIFICATA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Proiectare faza S.F., studii geotehnice ,ridicari topa ,studiu de fezabilitate , consultanta
Valoarea estimata fara TVA: intre 10,000 si 100,000 RON
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153930&did=2


Anunturi noi in PRAHOVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: reactualizare pug si rlu pentru comuna magurele, jud. prahova
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153860&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: intocmire documentatie tehnica de realizare si modernizare terenuri de sport si documnentatie tehnica de modernizare la unitatile de invatamant din orasul breaza
- modernizare trei terenuri s ~ 3575 mp
- realizare doua terenuri s= 1400 mp
- proiectare acoperis s~350 mp
- izolatii exterioare cladire s ~ 250 mp
- imprejmuiri, modernizari sali clase;
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153565&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: documentatie zid de sprijin
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153798&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: documentatie modernizare str.garbovei
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153815&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: documentatie reparatie strada
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153826&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Modernizarea strazii Palanca - oras Busteni, fazele SF + PT + DEE
Serviciul de proiectare are ca obiectiv modernizarea infrastructurii orasului Busteni, respectiv modernizarea strazii Palanca
Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153950&did=2


Anunturi noi in SALAJ

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: intocmire proiect tehnic, studiu geo-topo si documente licitatie pentru executia lucrarii realizarea retelei de canalizare in localitatea camar, judetul salaj
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153865&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SALAJ la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de inginerie rutiera
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153470&did=2


Anunturi noi in SATU MARE

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SATU MARE la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: scoala cu 16 sali de clasa si sala de sport loc.porumbesti str. principala nr.47 comuna porumbesti jud. satu mare
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153881&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SATU MARE la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: proiectarea lucrarilor de consolidare a scolii cu clasele i-viii sat porumbesti com.porumbesti jud. satu mare
Servicii de arhitectura, de inginerie, de constructii si servicii conexe de consultanta tehnica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153896&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona SATU MARE la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Contract de servicii Cadastru pt.bunurile imobile din dom.public si privat constand in intocmirea documentatiilor cadastrale pt.bunurile imobile (cladiri si terenuri) din domeniul public si privat, in vederea intabularii dreptului de proprietate in Cartea Funciara
Servicii de cadastru

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153777&did=2


Anunturi noi in SIBIU

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SIBIU la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: producerea si difuzarea de spoturi radio si tv in cadrul campaniei de informare, educare, comunicare cu tema promovarea unui stil de viata sanatos
Servicii de promovare
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153580&did=2


Anunturi noi in TIMIS

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: intocmire studiu de fezabilitate, proiect tehnic, caiet de sarcini, detalii de executie si proiect autorizatie constructie pentru modernizarea parcului
Servicii de arhitectura peisagistica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153600&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: intocmire studiu de fezabilitate, proiect tehnic, caiet de sarcini, detalii de executie si proiect autorizatie constructie pentru modernizarea parcului
Servicii de arhitectura peisagistica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153605&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: intocmire studiu de fezabilitate, proiect tehnic, caiet de sarcini, detalii de executie si proiect autorizatie constructie pentru modernizarea spatiilor verzi
Servicii de arhitectura peisagistica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153616&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: intocmirea studiului de fezabilitate pentru construirea retelei de canalizare si a statiei de epurare a apelor uzate menajere
Studiu de fezabilitate
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153656&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de cadastru
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153885&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona TIMIS la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: consolidare drum national, inclusiv elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie aferente
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153543&did=2


Anunturi noi in VASLUI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VASLUI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de proiectare pentru reabilitare alimentare cu apa;
Servicii de proiectare a conductelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153468&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona VASLUI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: proiectare constructie scoala;
Servicii de proiectare tehnica pentru constructia de lucrari publice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153502&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii pentru agricultura, pentru silvicultura si pentru horticultura(cod:77000000-0)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului:
Prestari servicii exploatari forestiere in parchete de produse:accidentale si igiena.
Servicii de exploatare forestiera

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153750&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de intermediere financiara(cod:66000000-0)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BOTOSANI

Anunt nou de PARTICIPARE LA NEGOCIERE ACCELERATA publicat in ALTE SURSE pentru zona BOTOSANI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Imprumut bancar pe termen mediu - 10 ani
Contractarea unui imprumut bancar in suma de totala de 1.200.000 lei pentru finantarea unor obiective de investitii de interese local.
Servicii de acordare de credit

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153786&did=2


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ZIARE CENTRALE SI LOCALE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: asigurare RCA

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153613&did=2


Anunturi noi in HARGHITA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona HARGHITA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: incheierea politelor de asigurare auto de raspundere civila pentru 57 buc mijloace de transport
Servicii de asigurare de raspundere civila auto
Valoare estimata totala: 45,070 RON
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153928&did=2


Anunturi noi in IALOMITA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona IALOMITA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Achizitie de servicii financiare in valoare de 2.500.000 lei pe o perioada de 15 ani cu o perioada de gratie de 3 ani
Imprumut public intern pe o perioada de 15 ani, in valoare de 2.500.000 lei, in sistem linie de finantare, cu trageri si rambursari multiple in limita plafonului disponibil, rambursarile reintregind plafonul ce urmeaza a se trage pentru noi proiecte aprobate de catre Consiliul Local Amara, cu o perioada de gratie de 3 ani, cu dobanda variabila in functie de dobanda BUBOR la o luna + punctele procentuale practicate de ofertant.
Servicii de acordare de credit

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153781&did=2


Anunturi noi in SUCEAVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona SUCEAVA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: achizitie de servicii de asigurare de raspundere civila auto pentru mijloacele de transport apartinand ipj suceava
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153922&did=2


Anunturi noi in TIMIS

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: asigurari auto obligatorii rca si facultative casco
Servicii de asigurare a autovehiculelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153496&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii postale si de telecomunicatii(cod:64000000-6)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: achizitia de servicii de telefonie mobila, inclusiv furnizarea de aparate, conf. celor prevazute in caietul de sarcini.
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153811&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii imobiliare(cod:70000000-1)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in IASI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ZIARE CENTRALE SI LOCALE pentru zona IASI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: imobile tip camin

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153734&did=2


Anunturi noi in VALCEA

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona VALCEA la data de 15 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: CONCESIONARE TERENURI

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153747&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de transport terestru si prin conducte(cod:60000000-8)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in DOLJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA NEGOCIERE ACCELERATA publicat in ALTE SURSE pentru zona DOLJ la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: SERVICII DE INCHIRIERE VEHICULE INDUSTRIALE CU SOFER, PENTRU ACTIVITATI DE DESZAPEZIRE IN IARNA 2007-2008
ACHIZITIE DE VEHICULE INDUSTRIALE, PE LOTURI, IN FUNCTIE DE ACTIVITATEA PE CARE O PRESTEAZA
Inchiriere de vehicule industriale cu sofer

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153794&did=2


Anunturi noi in GIURGIU

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona GIURGIU la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Inchirieri de utilaje
Contractul/le consta in prestari de servicii cu mijloace mecanizate(utilaje), in punctele de lucru stabilite in cadrul serviciilor autoritatii contractante.
Inchiriere de vehicule de transport de marfuri cu sofer
Inchiriere de utilaje si de echipament de constructii si de lucrari publice cu operator
Servicii de colectare a deseurilor
Servicii de transport de deseuri

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153782&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii hoteliere si de restaurant(cod:55000000-0)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in IASI

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona IASI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de hranire a efectivelor in sistem catering si / sau cantina
Prestarea de servicii referitoare la hranirea efectivelor dispuse in cinci locatii (4 pentru servirea mesei si unul pentru transportul alimentelor nepreparate) din judetul iasi, conform normelor de hrana specifice Ministerului Apararii.
Servicii de cantina si servicii de catering

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153788&did=2

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de reparare, de intretinere si de instalare(cod:50000000-5)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in ARGES

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ARGES la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: intretinere, revizie generala si reparatii accidentale ascensor hydraulic
Servicii de intretinere a ascensoarelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153581&did=2


Anunturi noi in BACAU

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona BACAU la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Servicii de reparare si de intretinere a camioanelor

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153481&did=2


Anunturi noi in BUCURESTI

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: achizitie si punere in functiune instalatie de conferinta cu preluare imagine vorbitor, inregistrare audio-video si sonorizare
Servicii de instalare de echipament radio, de televiziune, audio si video
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153579&did=2

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de reparare boyler si inlocuire schimbator de caldura
Servicii de reparare si de intretinere a incalzirii centrale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153716&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Piese de schimb pentru autovehicule care necesita si contractarea operatiunilor de montare
Autoritatea contractanta doreste sa achizitioneze, pe o perioada de 3 luni, piese de schimb pentru autovehicule care necesita si contractarea operatiunilor si punerea in functiune a acestora. Achizitia si operatiunile de montare constau in: intretinerea si repararea elementelor mecanice, electrice si de caroserie pentru autovehicule si subansamblele acestora, cu reconditionare sau inlocuire de piese de schimb, subansamble si materiale asigurate de ofertant.
Piese pentru masini sau motoare
Servicii de reparare si de intretinere a autovehiculelor si a echipamentelor conexe

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153768&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in ALTE SURSE pentru zona BUCURESTI la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: LN1 Intretinere si asistenta tehnica specializata, tip service, pentru sistemele DCS din uzinele Sud, Vest, Progresu - lot 1-3
Servicii de reparare si de intretinere a aparatelor de masurare, de testare si de control

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153780&did=2


Anunturi noi in CLUJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona CLUJ la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: servicii de reparatii auto
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153476&did=2


Anunturi noi in DAMBOVITA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona DAMBOVITA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: masuratori topo cale rulare pod rulant de 50/12 tf.
Servicii de reparare si de intretinere a macaralelor
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153439&did=2


Anunturi noi in GORJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona GORJ la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: Service echipamente din import

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153547&did=2


Anunturi noi in ILFOV

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona ILFOV la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: verificari pram la prizele de pamant si paratoneri
Servicii de reparare si de intretinere a echipamentului de distributie electrica
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153596&did=2


Anunturi noi in PRAHOVA

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona PRAHOVA la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: prestari servicii in domeniul iluminatului public:
-montat si demontat pentru inlocuire becuri,drosere ,condensatoare,corpuri iluminat ,cleme ;
-modernizarea si extinderea echipamentelor ce deservesc sistemul de iluminat la solicitarea beneficiarului.
Servicii de intretinere a iluminatului public
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153584&did=2


Anunturi noi in TIMIS

Anunt nou de CERERE DE OFERTE publicat in ALTE SURSE pentru zona TIMIS la data de 21 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: reparatii cazan nr.2 centrala termica
Servicii de reparare si de intretinere a incalzirii centrale
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153608&did=2

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in MONITORUL OFICIAL pentru zona TIMIS la data de 19 Noiembrie 2007

Obiectul Anuntului: reparatii verificari la echipamente energetice
http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=153521&did=2

 
google analytics