5 iul. 2007

Suport Tehnic www.rolicitatii.ro

aplicatia www.rolicitatii.ro gestioneaza licitatiile publice publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), Monitorul Oficial partea VI, Bursa Romana de Marfuri , Publicatii Centrale si Locale, Site-uri Institutii etc.
Ceea ce este important si vrem sa punctam se refera la MONITORIZAREA si NOTIFICAREA AUTOMATA pe care aplicatia www.rolicitatii.ro o face pentru fiecare utilizator. Odata setate domeniile de interes, timpul de cautare a licitatiilor este 0, intrucit sistemul va anunta zilnic, AUTOMAT aparitia licitatiilor, direct prin E-mail.

Pentru a testa acest serviciu unic, gratuit, respectiv pentru a primi notificari zilnice prin e-mail despre licitatiile ce prezinta interes pentru dvs. nu trebuie decat sa accesati aplicatia www.rolicitatii.ro sa intrati cu userul dvs. si sa va definiti un profil personal.

Definirea unui profil personal consta in parcurgerea urmatorilor pasi:

1.Accesati butonul de NOTIFICARE din meniul principal.


2. Introduceti numele produsului sau serviciului ce va intereseaza sau direct codul CPV al acestuia. Pentru exemplificare am introdus cuvantul "vopsele".


Apasati butonul "Cauta". Rezultatul cautarii cuvantului "Vopsele" in structura CPV este:


3. Bifati codurile care considerati ca corespund interesului dvs si apoi apasati butonul "Salveaza".

Pe baza listei cu codurile CPV astfel salvate, veti fi notificat automat, prin E-mail, la aparitia viitoarelor anunturi ce contin produsele sau serviciile definite. !

Daca lista dvs. doriti sa o completati si cu alte produse sau servicii, nu trebuie decat sa refaceti pasii 2 si 3.

Aplicatia va trimite automat, zilnic, prin E-mail, informatii despre toate licitatiile ce corespund profilului dvs. Efortul de a cauta licitatii devine zero.

Va invitam sa testati aplicatia pentru a va convinge ca cele descrise mai sus sunt reale si ca folosirea aplicatiei de catre dvs. va aduce beneficii certe.

Ne-ar onora ca firma dvs. sa ne fie client si de ce nu, sa castigam impreuna.

O singura licitatie pe an castigata utilizand informatiile din www.rolicitatii.ro si costurile de acces in aplicatie le veti considera insignifiante.

In speranta ca am fost

destul de explicit pentru orice intrebari suplimentare va stam la dispozitie

Dan CIULEA
Adresa de corespondenta: Cluj-Napoca, Oficiul Postal 2, C.P. 9
Sediu social: Cluj-Napoca, Str. Pasteur nr.59/16
Tel : 0745-255.066
E-mail: dan@rolicitatii.ro
Web: www.rolicitatii.ro

Niciun comentariu:

 
google analytics