14 mai 2008

Licitatii - anunturi noi in categoria Servicii de invatamant(cod:80000000-4)

Stimate(a) Vizitator,

Aici gasiti ultimele anunturi publicate care se potrivesc cu categoriile selectate de dumneavoastra ca si domenii de interes.


Anunturi noi in GORJ

Anunt nou de PARTICIPARE LA LICITATIE DESCHISA publicat in SEAP pentru zona GORJ la data de 13 Mai 2008

Obiectul Anuntului: SERVICII DE FORMARE PROFESIONALA - CURSURI DE PERFECTIONARE SI DE CALIFICARE
CURS DE PERFECTIONARE: Exploatarea si mentenanta instalatiilor electrice de medie si joasa tensiune din carierele de lignit ale SNLO SA TG JIUCURS DE PERFECTIONARE: Reglementari ale pietei de energie electrica pentru consumatorii eligibili. Prognozarea si urmarirea consumului orar de energie electrica al SNLO SA TG JIU si subunitatil;e subordonatoareCURS DE PERFECTIONARE: Analiza capacitatilor de productie ale exploatarilor de lignit din cadrul SNLO SA TG JIU si posibiltati de optimizare a acestoraCURS DE PERFECTIONARE: Utilizarea electronicii de putere si a automatelor programabile in instalatiile ale utilajelor miniere de carieraCURS DE PERFECTIONARE: Studiul posibilitatilor de optimizare a proceselor tehnologice si a metodelor de exploatare aplicate in carierele de lignit cu tehnologie in flux continuuCURS DE PERFECTIONARE: Managementul resurselor umaneCURS DE PERFECTIONARE: Motivarea si performanta personaluluiCURS DE PERFECTIONARE: Managementul investitiilor, analiza economica si fundamentarea deciziilor optime in investitiiCURS DE PERFECTIONARE: Managementul riscurilor tehnologice si calitatea lucrarilor de constructii montajCURS DE CALIFICARE PE MESERII: Excavatorist (pentru utilaje de excavare, haldare-exploatari la zi), Electrician exploatari miniere (la zi), Sudor electric si autogen, Lacatus mecanic de intretinere si reparatii universale, Vulcanizator (transportoare cu banda)
Servicii de formare a personalului

http://www.rolicitatii.ro/modules/anunturi/AddPublicView.aspx?addid=211791&did=2

MESAJ ANTISPAM Daca nu doriti sa mai primiti MAILURI de la www.rolicitatii.ro va rugam sa trimiteti un email pe adresa unsubscribe@rolicitatii.ro cu subiectul STOP pentru a scoate adresa dvs. de E-mail din baza de date.
ANTISPAM MESSAGE: If you do not want to receive any message from us in the future please send to us an E-mail using address unsubscribe@rolicitatii.ro with subject STOP in order to remove your E-mail address from database.

Acest E-mail a fost trimis de catre / this E-mail was sent by:

www.rolicitatii.ro owned by ACL SOFTWARE SRL Cluj-Napoca, str. Pasteur 59/16, tel: 0264-598.119; 0364-116.022 ; e-mail: office@rolicitatii.ro

Niciun comentariu:

 
google analytics