29 nov. 2007

3 MOTIVE pentru a va abona la ROLICITATII

1. Nu pierdeti nici un anunt de licitatii sau achizitii publice (monitorizam peste 180 de ziare locale si nationale, monitorul oficial partea a-VI-a, sistemul electronic de achizitii publice - seap, site-urile unor institutii si consilii locale, etc..)

2. Informare rapida (datorita sistemului de NOTIFICARE prin email, veti fi informat in cel mai scurt timp despre aparitia anunturilor de licitatii si achizitii publice - avand astfel timp sa va pregatiti documentatia necesara. Totodata informarea este la obiect, nu vi se vor trimite decat anunturile relevante ptr. domeniul d-voastra de activitate, in functie de codurile CPV alese, si aceste anunturi sunt structurate pe judete!!!)

3. Costuri infime (In cazul aplicatiei rolicitatii  costul lunar minim este de 20 EURO/ luna  - aprox 80 RON/luna. O singura licitatie pe an castigata utilizand informatiile din rolicitatii.ro si costurile de acces in aplicatie le veti considera insignifiante.)

- in cazul in care nu aveti creeat un USER pe aplicatia rolicitatii faceti clik aici... (detalii in legatura cu acest lucru gasiti aici...)

- o exemplificare a setarii domeniului de interes (NOTIFICARE) gasiti accesand link-ul: http://licitatii.blogspot.com/2007/11/setarea-notificarilor-pe-rolicitatii.html

Niciun comentariu:

 
google analytics