13 sept. 2007

IMPORTANT - NOTIFICARI PE YAHOO

Daca adresa dvs. de corespondenta este pe YAHOO.

Intrucat un numar mare de clienti folosesc tot YAHOO ca si adresa de corespondenta, exista posibilitatea ca mesajele trimise automat de sistem sa ajunga in folderul BULK / SPAM la dvs in casuta de E-mail, sau chiar sa fie respinse de YAHOO.

Pentru a evita acest lucru si pentru ca mesajele de la ROLICITATII.RO sa ajunga in bune conditiuni la dvs. va rugam sa faceti o setare in casuta dvs de E-mail.

1. Daca acest mesaj ajunge la dvs. direct in INBOX, nu trebuie decat sa-l deschideti si sa salvati adresa noastra ( a expeditorului) in sectiunea CONTACTS la dvs. conform imaginii de mai jos. Practic fiind pe mesajul de la ROLICITATII ,apasati un click cu butonul din dreapta al mouse-ului pe mesaj si alegeti optiunea "ADD SENDER TO CONTACTS" . Adresa noastra de E_mail va fi salvata in address bookul dvs si nu veti mai intimpina probleme din partea YAHOO.  ( daca aveti o versiune mai veche de YAHOO vedeti imaginea 2)

123456

2. DACA INTERFATA DE YAHOO ESTE VERSIUNEA MAI VECHE, VA ROG SA VEDETI IMAGINEA DE MAI JOS

Aici, deschizand mesajul de la ROLICITATII nu trebuie decit sa apsati butonul "Add to Address Book" ( subliniat cu negru in imagine)

Astfel, adresa va fi salvata in address book.

yahoo_mail1

Pentru orice intrebari, sugestii sau HELP on line va rugam sa ne contactati imediat

Un comentariu:

Anonim spunea...

Inscrie blogul tau in Herald - Catalog de bloguri
http://www.herald.ro

 
google analytics