30 aug. 2007

Valoarea tranzactiilor în sistemul de achizitii publice a depasit sapte miliarde lei

Valoarea totală a tranzacţiilor prin intermediul Sistemului de Achiziţii Publice (SEAP) reprezentând cumpărări directe, cereri de ofertă şi licitaţii electronice pentru procedurile offline este de 94,46 milioane lei, iar a anunţurilor de participare publicate este de 41,08 miliarde lei.

De asemenea, valoarea anunţurilor de atribuire a fost de 7,14 miliarde lei, se arată într-un comunicat remis marţi agenţiei NewsIn de către Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.

De la 1 ianuarie 2007, toate instituţiile statului au obligaţia de a publica anunţurile de intenţie, participare şi atribuire, precum şi invitaţiile de participare la cererea de ofertă în cadrul SEAP - şi până în prezent, cele 8.166 autorităţi contractante înregistrate în SEAP au publicat un număr de 106.134 anunţuri şi invitaţii de participare aferente procedurilor de achizitii publice din care, un număr de 6.028 reprezintă anunţuri publicate în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, situând astfel România pe primul loc în transmiterea electronică a anunţurilor către OJEU.

Cei 8.427 operatori economici înregistraţi în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice au publicat până în prezent 20.840 de produse, făcând posibilă iniţierea a 27.846 cumpărări directe, se mai arată în comunicat.

Prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP), din martie 2002, instituţiile publice înregistrate organizează proceduri de atribuire a contractelor de achiziţii publice prin mijloace electronice la care poate participa orice operator economic.
 
sursa: themoneychannel.ro
 

Dorim sa va aducem la cunostiinta cateva din avantajele aplicatiei Rolicitatii - aplicatie complexa  ce gestioneaza licitatiile publice publicate integral in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), Monitorul Oficial partea VI, Bursa Romana de Marfuri , Publicatii Centrale si Locale, Site-uri Institutii etc.

Dorim sa punctam cateva din uriasele avantaje ale aplicatiei noastre comparativ cu orice altceva similar de pe piata.

1. UN SERVICIU UNIC IN ROMANIA 

Nici un alt serviciu concurent nu monitorizeaza toate sursele licitatiilor ( spre exemplu CERERILE DE OFERTE din SEAP care sunt in numar de peste 500 zilnic) 

Nici un alt serviciu concurent nu notifica punctual utilizatorii.

Fara a va deranja cu detalii tehnice, va spunem ca gestiunea celor peste 1000 de licitatii ce apar zilnic  este un proces extrem de complex de introducere si analiza a datelor preluate din sursele de publicare a licitatiilor publice

2. USURINTA MAXIMA IN UTILIZARE

Cautarea licitatiilor nu trebuie facuta zilnic. Odata setate domeniile de interes ( codurile CPV interesante pentru dvs.) veti primi prin E-mail licitatiile ce corespund criteriilor dvs.

Practic tot ce va trebui sa faceti este sa dati click pe linkurile pe care le primiti in casuta dvs. de E-mail. ATAT!!! Nu poate fi mai simplu!

3. POSIBILITATE INVESTITIONALA CERTA 

Monitorizăm peste 180 de ziare naţionale si locale, monitorizăm site-urile institutiilor abilitate  şi preluăm informaţiile legate de licitatiile prin care se scot la vanzare terenuri, imobile, utilaje, produse etc astfel aveti posibilitatea de a vedea licitatiile de vanzare organizate  AVAS, Directii de Finante, Executori Judecatoresti , Bănci etc  oferindu-va posibilitatea unor extrem de interesante investitii. Depinde de dvs. sa profitati de oportunitati.

Aplicatia rolicitaţii nu are costuri initiale. Accesul in textul integral al licitatiilor se face pe baza unui abonament la alegere.

Niciun comentariu:

 
google analytics